Škorpija: Sedmični horoskop za period od 27.12.2021. do 02.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. „Pare, pare, pare, volim samo pare“, pjevuše Škorpije dok udarnički rmbaju i energetski idu do svojih krajnjih granica. Da li će para biti – hoće. Da li će ih biti onoliko koliko ste ih zaslužili ili koliko vam je potrebno (dobro, da se ne lažemo – vi ste neumjereni po pitanju toga koliko vam novca treba) – pa i neće. Da ćete potrošiti sve što zaradite – e, to je zagarantovano.

Dakle, još jedna vrlo obavezama nabijena sedmica. Ali i sedmica u kojoj ćete dobiti informacije i vijesti koje su vrlo značajne za vas. Doduše, vi ste ih već negdje znali ili „osjećali“ da dolaze, ali će ovo sada biti samo potvrda za vas.

Ljubav. Ušao vam Jupiter u polje ljubavi, jeeej! I šta ćete sad sa njim? Pa, za sada – ništa spektakularno nećete. To jest – vi hoćete, ali ne možete da dobijete.

Ukoliko ste slobodni i postoji neko ko vam se dopada ili pak postoji osoba iz prošlosti sa kojom hoćete da pokušate ponovo, e tu se stvari razvlače kao žvaka. Može da bude nekog sitnog ostvarenja, to jest ljubavno jelo možete da okusite, ali ne i da se najedete od njega.

Kod zauzetih je varijanta: “Hajmo dušo da pričamo mnogo. Da riješimo ako nešto boli, smeta, ne prija”. A „duša“, to jest partner, u prvih par dana sedmice će uglavnom ćutati. Trebaće vam strpljenja da ga pokrenete i „otvorite“, ali će se to na kraju ipak i dogoditi. A možda će i vrijediti.

Hrana. Daj malo ovoga, malo onoga, daj da se proba i onaj zalogajčić… “Pa kako da propustim ovo parče torte i onaj ljupki kolačić?!?”… I tako dalje i tako dalje. Škorpije jedu i ne znaju da stanu. Ako već jedete, ne morate i da pijete. Bar ne alkohol.

Zdravlje. Dobro ste. Ako i ima nešto zdravstveno – to je sitno. I pored težine, letite na dobroj energiji.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info