Ovan: Sedmični horoskop za period od 27.12.2021. do 02.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ovo će da vam bude baš, baš radna sedmica. Koliko ćete vi srećni zbog toga da budete, to baš i ne znamo, ali do posljednjeg radnog dana ćete junački da rmbate.

Mnogo toga će se vrtiti oko završavanja obaveza, oko privođenja kraju nekih projekata, oko sređivanja papirologije – prošlost i nedovršeno će imati primat u poslovnom segmentu. Može tu da se provuče i dogovor ili potpisivanje nečega na šta dugo čekate. I to neće biti nimalo loše po vas. A biće i više novca… Nećemo o troškovima, smorićete se skroz.

Ljubav. Vi ste sjajno, dobro ste raspoloženi i pored umora koji je prisutan zbog povećanog obima obaveza. Da, svi su se sjetili da vas cimaju u posljednjoj ovogodišnjoj radnoj sedmici.

Partner „šalta“ sa raspoloženjem – u jednom trenutku vam donosi osmijeh na lice, u drugom trenutku vas tako smara nekim pričama koje ponavlja po stoti put. Ali, sve u svemu – gurate zajedno dalje, snalazite se i prilagođavate jedno drugom.

Slobodni, ta retro Venera vam je ili vratila prošlost ili se vi u mislima istoj vraćate. A i te kako je moguć i kontakt ili susret u ovoj sedmici. Da može biti i nešto novo – može, da se zabavite, provedete, flertujete.

Hrana. Neka ovo bude posljednja sedmica loših navika – ne samo po pitanju ishrane. Zaista biste mogli da u narednu godinu uđete sa novim odlukama. Da možete – možete, a da li hoćete – e to već ne znamo. I da – nabavite neki dobar recept za postnovogodišnji mamurluk – trebaće vam.

Zdravlje. Nije vam potrebno da se naspavate da biste se odmorili – potrebno vam je da uživate i opustite se.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info