Kućna žurka: 10 fantastičnih kombinacija za novogodišnje praznike

0

Stara izreka kaže: “Kod kuće je najljepše!”, a ako planirate da najluđu noć dočekate u kućnoj atmosferi, bilo da je to kod vas ili kod prijatelja, donosimo vam deset fantastičnih ideja koje vam mogu poslužiti za inspiraciju.

Mala crna haljina


Uvijek poželjna i uvijek moderna, mala crna haljina komad je garderobe koji možete nositi u svim prilikama – elegantna i privlačna, pomoći će vam da izgledate apsolutno fantastično.

Kombinezon


Ovaj moderni i udobni komad garderobe odličan je izbor i za prazničnu sezonu, a kako bi sve bilo u prazničnom duhu, kombinezon od baršuna jedna je od najboljih opcija.

Bordo haljina


“Crveno obuci, nek’ sluti na radost”, a mi kažemo: “Bodro obuci za moderan stajling”! Ova prekrasna boja uvijek će vas dovesti u centar pažnje, a tokom praznične sezone ona je ujedno i jedna od najpopularnijih.

Pantalone i košulja


I to ne bilo kakve pantalone već lepršave i ukrašene šljokicama! Još ako je riječ o sportskom modelu, onda još i bolje – biće vam udobnije. Dodajte im bijelu košulju i dobijate ultra upečatljiv stajling.

Haljina na preklop


Ovdje je zapravo riječ o “lažnom” preklopu – čvor sa strane stvara preklop u donjem dijelu što ovu haljinu čini udobnom i odličnom za novogodišnju žurku.

Mini haljina


Naravno, mini haljina je takođe odlična opcija za kućnu žurku, a ako ste nešto niža dama, onda birajte modele sa preklopom – pomoći će vam da izgledate više i vitkije.

Plisirana suknja


Ona je retro i ona je hit! Da, plisirana suknja komad je garderobe koji možete nositi u svim prilikama, a najluđa noć sigurno nije izuzetak.

Haljina bez ramena


Ovdje postoji više modela, a ukoliko nisu dekoltirani (što se i preporučuje), haljina bez ramena pomoći će vam da na veoma jednostavan način dobijete veoma elegantan stajling.

Novogodišnja elegancija


Suknja olovka kroja najelegantnija je suknja na svijetu – možete je nositi u svim prilikama – a nećete pogriješiti ni ako je obučete prilikom praznične sezone. Kako bi sve bilo u novogodišnjem duhu, odlična opcija je sjajna suknja olovka kroja boje šampanjca.

Haljina ravnog kroja


Ona je tako udobna, a u zavisnosti od modela koji birate, možete dobiti veoma upečatljivo modno izdanje. Naravno, šljokice su hit tokom praznične sezone pa haljina ravnog kroja u ovom stilu sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info