H&M kolekcija kaputa za sezonu Zima 2022.

0

Najpopularniji švedski modni brend, H&M, pobrinuo se da i tokom zimske sezone izgledamo moderno i privlačno. Kolekcija kaputa za sezonu Zima 2021./2022. zaista je fantastična, a sigurno postoji model koji će vam najbolje odgovarati.

Predimenzionirani kaput


Ovaj model kaputa veoma je poželjan tokom hladnih zimskih dana i večeri, jer je odličan za slojevit način oblačenja, a nećete izgledati glomazno.

Bez kragne


Možda izgleda malo neobično, s obzirom na to da nismo navikli na ove modele kaputa, ali zapravo je veoma moderno i praktično, posebno ako volite da stilizujete kapute – marama ili predimenzionirani šal, tamo gdje bi inače išla kragna, sigurno će vam pomoći da vam uvijek bude veoma ugodno.

Dvoredo kopčanje


On se može svrstati i u klasični model, ali bitno je napomenuti da postoje mnogobrojne opcije ovog vanvremenskog klasika. Koju god da odaberete, možete ga veoma lako kombinovati sa svim drugim komadima garderobe.

Tamni kamel


Imajući u vidu da ja kamel jedna od onih boja koje vam mogu dati i skupocjen izgled (bez obzira da li je riječ o svjetlijim ili tamnijim nijansama), ovaj kaput je zaista odlična opcija. Kada je riječ o tamnijim varijantama, odlične su za kombinovanje sa svim drugim bojama.

Sivi kaput


Iako on možda i nije najbolja opcija za sive zimske dane, činjenica je da je upravo sivi kaput jedan od najpopularnijih. Bez obzira na sve, on je veoma zgodan za kombinovanje sa svim bojama, a pogotovo sa svijetlim nijansama (žuta je samo jedna od opcija).

Kaiš


Određeni modeli kaputa imaju i svoj kaiš ili pojas, a takav je i ovaj. Veoma privlačan, može vam pomoći da na najlakši način stvorite proporciju između gornjeg i donjeg dijela tijela.

Kašmir


Kašmir volimo u bilo kojoj opciji, a kada je riječ o kaputima, onda ga jednostavno obožavamo. Ovo je kaput koji svakom stajlingu može dodati i dozu luksuza, a o udobnosti da i ne pričamo.

Lepršavo, lepršavo


Model koji je idealan za kombinovanje sa užim komadima garderobe (klasične uske pantalone, uske farmerice, helanke), ali i sa uvijek elegantnom suknjom olovka kroja. Neodoljivo podsjeća na pelerinu pa, ukoliko vam je taj komad garderobe među omiljenijima, onda je ovaj kaput odličan izbor.

Blago strukirani


Sa blago strukiranim modelima kaputa potrebno je biti i pomalo oprezan. Međutim, ukoliko ste “jači” u donjem dijelu tijela, onda je on baš za vas.

Visoki pojas


Imajući u vidu da komadi odjeće sa visokim strukom odgovaraju najvećem broju žena (suknje, pantalone, farmerice), kaput sa visokim pojasom odgovara baš svima! Štaviše, on vam može pomoći da izgledate i vitkije i da stvorite iluziju da ste više nego što jeste.

Karirani


Veoma privlačan i popularan uzorak, najčešće ćete ga vidjeti na raznim komadima garderobe tokom jesenje sezone. Međutim, veoma lako ga možete uvrstiti i u zimski stajling, a kaput je samo jedna od odličnih opcija.

Kratki kaput


Kraći modeli kaputa idealni su ukoliko niste jedna od onih dama koja voli poluduge ili duge kapute. Oni su veoma zahvalni za kombinovanje sa svim drugim komadima garderobe.

Visoka kragna


Kaput sa visokom kragnom možete nositi u svim prilikama, a on će vam na najlakši način pomoći da vam bude dovoljno toplo, bez da dodajete šal ili da nosite rolku ispod njega.

Teddy


Nježan, moderan, mekan i apsolutno prekrasan, teddy kaput veoma je popularan već par sezona, a gotovo da ne postoji prilika u kojoj ga ne možete nositi. Pored toga, veoma dobro se može uklopiti u bilo koji stajling.

Široki reveri


I za ovaj model kaputa se može reći da je prava klasika, a veoma je privlačan i moderan. Bez obzira na boju, garancija je dobrog stajlinga (ipak, to zavisi i od toga s čim ćete ga kombinovati).

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info