Vaga: Sedmični horoskop za period od 20.12.2021. do 26.12.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Poslovni segment će u prvoj polovini sedmice donijeti potrebu za većom fokusiranošću sa vaše strane. Neke će vas situacije i neke osobe umarati, biće prostora i za greške i za nerazumijevanje sa saradnicima. Ipak, ovo su sve usputna dešavanja koja ćete vi preturiti preko glave i nastaviti dalje.

Suštinski, sve ono što se vezuje za posao odvija se dobro, a vi i pored povremenih otežanja imate dovoljno energije i volje za sve. Zanimljivi kontakti, neke ponude ili informacije koje mogu doći “iz vedra neba”. Novac – dobro.

Ljubav. Tu ste gdje ste sa partnerom. Nikakve spektakularne promjene se neće dogoditi tokom ove sedmice. I osjećaj u partnerstvu je isti kao i u prethodnom periodu – čas crno, čas bijelo, a uglavnom nijansirano nekim otužnim bojama.

Ne mora da znači da se u odnosu sa voljenom osobom dešava bilo šta loše, druga strana čak može pokušavati da poboljša cijelu situaciju, ali kao i do sada – vi ste kočničar, neko ko je mentalno i emotivno “omlitavio” i zarozao se.

Slobodne Vage – samo prošlost. Čak i da se pojavi neko glanc nov i to je simbolika prošlosti, jer situacije ili osoba liče na ono kroz šta ste već sto puta prošli.

Hrana. Funkcionisanje iz krajnosti u krajnost kada je ishrana, ali i apetit u pitanju nastavlja se i dalje. Još ako ste ove sedmice pozvani na više slavlja ili pak trebate da ugostite prijatelje kod sebe u domu, onda vam je sve jasno. Ništa od vaše linije, bar na još neko vrijeme…

Zdravlje. Pokret, šetnje, fizička aktivnost – sve to će vam prijati.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info