Djevica: Sedmični horoskop za period od 20.12.2021. do 26.12.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Poslovni sektor zahtijeva zaista mnogo od vas – i posvećenost i odgovornost i brzinu i sposobnost da pomirite nepomirljivo i odreagujete u trenutku. I na sve to da ispoštujete sve rokove koji su vam dati. Da li ste sposobni za tako nešto? I te kako.

Vi ste u svojoj energiji, onoj koja vam pomaže da pronađete rješenje za svaki problem, da vas razmišljanja vode u pravom pravcu, jednom riječju – stabilni ste. Malo vam može oduzimati energiju porodični segment ili problemi koje dugo vučete, ali opet – dobro je.

Ljubav. Lično vi ste prilično dobro, što baš i ne bismo mogli reći za partnera. Vaše voljeno biće je u pomalo neobičnim, čas ekstatičnom, čas haotičnom raspoloženju. Otprilike kao da malo ne zna gdje udara. Okupirano je, moguće, problematikom koja se vezuje za poslovno-finansijski segment.

E sad, pošto ste već vi dobro, budite pametni, staloženi i mirni i podržite partnera, razgovarajte sa njim, opustite ga.

Slobodne Djevice, u vašem polju ljubavi Venera je krenula retrogradno. Da, mogu se pojačati razmišljanja o bivšima, ali kod vas ozbiljno “miriše” i na nove priče, jake, intenzivne, strasne.

Hrana. I dalje postoji potreba da vodite računa o kvalitetu i ispravnosti namirnica koje unosite, jer vam neke od njih neće prijati. Računajte da će se ovakva ili slična situacija produžiti sve do kraja ove godine. Izbjegavajte premasnu hranu i ne pretjerujte sa začinima.

Zdravlje. Samo vodite računa da odmarate dovoljno i mijenjajte navike za koje vidite da vam štete.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info