Nova godina: Šta će nositi žene koje znaju da se obuku

0

Ukoliko planirate večernji izlazak za najluđu noć, onda sigurno želite da izgledate što bolje. U nastavku pogledajte neke od prijedloga koji uključuju haljine. Sigurne smo da ćete naći nešto za sebe.

Nezaobilazni cirkoni


Tamna haljina sa privlačnim cirkonima siguran je znak da ćete biti zvijezda večeri. Nema potrebe za stilizovanjem, jer to već odrađeno pomoću materijala do kojeg je skrojena, a sigurno će vam pomoći da se istaknete iz gomile.

Crveno, crveno…


Crvena je tako raskošna i privlačna boja, a možete je nositi i tokom novogodišnje noći. Ukoliko idete na kućnu žurku, crvena mini haljina je idealna.

Fantastični kombinezon


U redu, ovo nije haljina, ali je kombinezon tako udoban, a u najluđoj noći birajte model koji je krojen od najpopularnijeg materijala tokom praznične sezone odnosno baršuna.

Haljina na kopčanje


Haljine na kopšanje su veoma popularne i praktične, a ovaj kroj definitivno će vam pomoći da se osjećate glamurozno.

Maksi haljina


Maksi haljine nosimo u svim prilikama, jer su veoma udobne pa ni novogodišnja noć ne mora da bude izuzetak. Otkrivena leđa? Apsolutno, ali samo ukoliko ćete slaviti u zatvorenom prostoru.

Haljina na preklop


Ukoliko ste nešto niža dama, jedan od najboljih izbora je haljina na preklop, jer će vam pomoći dodate par centimetara svojoj silueti. Pored toga, zablistajte u pravom svjetlu uz pomoć odgovarajućeg materijala.

Savršeni retro


Retro stil nikada neće biti demode, a odličan je izbor i za novogodišnju noć. Suknja sa resama, u kombinaciji sa retro štiklama ili sandalama tako je retro, a tako moderna kombinacija.

Crna haljina


Crna haljina je uvijek dobar izbor – može vam pomoći da izgledate više i vitkije, posebno ako je riječ o modelu na preklop.

Uvijek popularni dezen


Cvjetni dezen je najpopularniji dezen na svijetu, bez obzira na sezonu, a nema greške ni ako ga uvrstite u svoj stajling i tokom najluđe noći.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info