Vodolija: Sedmični horoskop za period od 13.12.2021. do 19.12.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Možda vam je sve ono što se vezuje za emociju iza leđa, ali sa druge strane Mars, poslije dugo vremena, počinje da bude vaš saveznik. I to iz polja koje se vezuje za budućnost, za povoljnosti, za podršku, za talase srećnih okolnosti.

U prevodu – vi, koji ste sa Saturnom u polju ličnosti čekali i načekali se, vrijeme je da dočekate svojih pet minuta. Sve ono oko čega ste se trudili, počeće ove sedmice da pokazuje intenzivnije rezultate i da vas „nagrađuje“. A ovo su dobre, kvalitetne i trajne poslovne šanse.

Ljubav. Kad je ljubav „iza leđa“, nema tu previše opcija. Ili ste u mislima sa nekom drugom osobom (a možda ne samo u mislima), a ne sa partnerom ili ste nezadovoljni svojim emotivnim životom, potrošeni emotivno i ono što dolazi od voljene osobe vam ne daje uvjerenje da je vaš odnos stabilan.

Međutim, to što vam je u glavi je vaša stvar. Borite se sa tim kako znate i umijete. Ono što se „vidi“ jeste da partner i vi imate solidnu komunikaciju tokom ove sedmice, čak možda nešto više pozitivnih aktivnosti i dešavanja.

Slobodne Vodolije – i Merkur, vladar polja ljubavi je otišao iza vaših leđa, ne vidite ga kao ni Veneru. Ili ćete se uplesti u neku tajnu priču ili ćete opsesivno razmišljati o nekom, bez ikakvih konkretnih dešavanja.

Hrana. Znate vi da morate na neku dijetu ili nov režim ishrane. Znate, ali vam je mrsko da se pokrenete. Međutim, ozbiljan pogled u ogledalo ili ozbiljniji problem sa varenjem i te kako vas može podstaknuti na tako nešto. Odličan period da napravite neke značajne promjene.

Zdravlje. Kad biste mogli mozak da umirite, gdje bi vam bio kraj… Ali to je sada prilično teško za izvesti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info