Ribe: Sedmični horoskop za period od 13.12.2021. do 19.12.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ulazak Marsa u vaše polje karijere još jedna je naznaka promjena i dešavanja u ovom sektoru koja će svoju punu snagu pokazati ulaskom u narednu godinu. Vi sigurno već sada i sami osjetite ili vidite da te promjene dolaze i da one nisu nimalo nepovoljne po vas.

Ipak, da li to znači da ste u ovoj sedmici mirni? Pa ne, štaviše – može da se dogodi da dani pred vama budu prilično naporni i zahtjevni. Svu ćete vi potencijalnu problematiku na poslu riješiti, nije u tome problem. Samo ćete se prilično izmoriti.

Ljubav. Kako se približava ulazak Jupitera u vaš znak, tako će se neke situacije sa partnerom poboljšavati. To ne znači da ćete odjednom upasti u nirvanu – sve ide polako, na sitno, ali se definitivno pomijera nabolje.

Kod onih koji su u braku ili koji žive zajedno može biti nešto naglašenije nervoze, ali ovo su situacije koje samo u prvom trenutku djeluju kao problematične – vrlo brzo se pronalazi rješenje. U suštini, pred vama je emotivno dosta lakša sedmica.

Slobodne Ribe, nove i nove prilike se otvaraju pred vama. Ima ljubavnih šansi i kroz posao i preko prijatelja i kroz društvene mreže. Tu su i bivši, da dodatno „začine“.

Hrana. Vi vrlo dobro znate da to kako se osjećate upravlja i vašim načinom ishrane. Nervoza koja je prisutna dosta u prvom dijelu sedmice vjerovatno će vas navesti da svaki drugi obrok preskočite ili ga zamijenite ponekom grickalicom. Bolje uzmite voće, popijte neki vitaminski napitak.

Zdravlje. Energetska iscrpljenost, nervoza, potencijalni problemi sa spavanjem.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info