Ovan: Sedmični horoskop za period od 13.12.2021. do 19.12.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sa nadređenima imate ili savršeno razumijevanje ili potpuno nerazumijevanje – pa kako se kome zalomi. Možete biti u ovoj sedmici pomalo nervozni zbog pritiska koji se vrši na vas kada su obaveze u pitanju, ali šta da se radi – neke stvari se moraju završiti do kraja ove godine.

Očekujte dosta aktivnosti, dosta komunikacije sa saradnicima, sastanaka, telefonskih poziva, a kod nekih čak i poslovnih putovanja. Serija troškova tokom ove sedmice može vas nakratko uznemiriti, ali prilivi su vam dosta dobri.

Ljubav. Vaš vladar prelazi u znak Strijelca u ponedjeljak – to je energija koju lakše uspijevate da kanališete, koja vam prija i poznata vam je. Nije teška i mračna kao dosadašnja škorpionska, već svijetla i sjajna i zove na akciju.

Ipak, u partnerskim odnosima u ovoj sedmici nije baš sve na svom mjestu – i partner i vi ste malo na „svoju ruku“ pa će biti nervoze. Ne opterećujte jedno drugo zahtjevnim temama i sve će biti na svom mjestu.

Slobodni Ovnovi, ako želite da razvijate neko poznanstvo, kontakt, konekciju, sada to možete. Čak i da vas niko ne interesuje posebno, počećete da uživate u druženju, aktivnostima, životu.

Hrana. Možda nećete moći da budete umjereni, možda nećete sebe baš uspijevati da uvedete u red po pitanju ishrane, ali nova energija koja je kod vas prisutna od ove sedmice učiniće da ste aktivniji, pokretniji i da brže “trošite” kalorije.

Zdravlje. Moguće su povrede, budite obazrivi i u saobraćaju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info