Djevica: Sedmični horoskop za period od 13.12.2021. do 19.12.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Obaveze se pojačavaju, kao da iz dana u dan rastu. Sa jedne strane to je odlično – zaista ste u periodu koji vam daje odličan temelj za građenje poslovnih pozicija. Sa druge strane, sve vam to oduzima previše vremena i energije, pogotovo ako ste skloni da više stvari radite odjednom.

U ovoj sedmici je potrebno da odredite prioritete i da se fokusirate na njih da bi oni dali maksimalno dobre rezultate. Vaša idejna i kreativna rješenja mogu doprinijeti da se neke situacije na poslu uspješno okončaju.

Ljubav. Više razmišljajte o partneru, njegovim potrebama, o poboljšanju vašeg odnosa. Manje razmišljajte o poslu i obavezama koje imate – ne kažemo da ih u potpunosti gurnete u stranu već da pronađete više prostora za drago vam biće.

Ukoliko se sami sa sobom uskladite, više je nego izvjesno da ćete se bez problema uskladiti i sa partnerom i da ova sedmica može donijeti lijepe zajedničke momente za vas dvoje.

Slobodne Djevice, sve „miriše“ na ljubav – vrti se tu neka prošlost, ali i te kako vi imate šansi i da se nove osobe pojave u vašem životu. Pred vama je vrlo zanimljiv period koji vas može pokrenuti.

Hrana. Zakoračili ste u dane u kojima želite da se opustite i date sebi oduška kada je ishrana u pitanju. Vaš osjetljiv stomak može reagovati pa zato vodite računa da namirnice koje unosite budu kvalitetne, ali i da ne preskačete povrće, žitarice, mliječne proizvode.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro, samo se potrudite da pronađete dovoljno prostora za odmor i opuštanje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info