ZARA: 5 prekrasnih haljina koje ćemo nositi ove praznične sezone

0

Sezona praznika je pred nama, a kako biste izgledale fantastično i veoma moderno, birajte jednu (ili sve) od sljedećih ZARA haljina.

Maksi crna haljina


Maksi haljine su uvijek poželjne, a sezona praznika sigurno nije izuzetak. Ove praznične sezone, jedan od fantastičnih izbora svakako je i plisirana crna ZARA maksi haljina, a koja vam može pomoći da dobijete fantastičan stajling. Odlična je i iz razloga što je njeno stilizovanje tako jednostavno, a imajući u vidu da je riječ o maksi haljini, možete je nositi u svim svečanim prilikama.

Boja zlata


Svijetle i privlačne metalik nijanse, u prvom redu boja zlata i srebra, veoma su popularne ove sezone, a to nije izuzetak ni kada su u pitanju haljine. Upravo jedna takva je i ova ZARA haljina, a koja je tako dobar izbor za prazničnu sezonu. Ovdje nema potrebe za bilo kakvim stilizovanjem – možda jedino da dodate par narukvica u istom tonu i sve će izgledati fantastično.

Nezaobilazne šljokice


Voljele ih ili ne, gotovo pa ih je nemoguće zaobići tokom praznične sezone. A zašto bismo ih i zaobilazile, kad su šljokice tako popularne i uvijek poželjne? Shodno tome, dekoltirana ZARA mini haljina ukrašena šljokicama sigurno će vas dovesti u centar pažnje u bilo kojoj svečanoj prilici ove zimske sezone.

Svjetlucavi baršun


Poznato je kako je baršun jedan od materijala koje najčešće nosimo tokom praznične sezone i, generalno, tokom zime pa je haljina od ovog materijala odličan izbor i za mnogobrojne svečane prilike kojima možete prisustvovati ove zime – naravno, možete je bez problema nositi i tokom novogodišnje noći. Ova ZARA haljina na kopčanje veoma je privlačna i elegantna, a sigurno će vam pomoći da zasjenite sve prisutne, gdje god se pojavite.

Asimetrični kroj


Obično smo navikle da, kada su u pitanju asimetrični krojevi, upravo ta asimetrija bude na donjem dijelu (što zapravo i jeste najčešći slučaj kod haljina i suknji u ovom stilu). Međutim, ove zime ZARA nas je prijatno iznenadila ovom prekrasnom haljinom kod koje je asimetrični dio u gornjem dijelu – odlično iz više razloga, a jednostavnije stilizovanje samo je jedan od njih.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info