Dnevni horoskop za 09.12.2021.

0

Ovan


Energija ovog dana ne odgovara vam u potpunosti, jer nećete moći da ispoljite svoju energičnu prirodu. Ipak, ovo su odlični momenti da neke svoje planove ostvarite, samo što će to ići nešto sporije. Očekivali ste više podrške od strane voljene osobe i pomalo ste razočarani njenim reakcijama.

Bik


Neke situacije će tokom ovog dana ići baš u vašu korist. Doduše, moguće je da nećete uspjeti da iskoristite sve mogućnosti, najviše zbog toga što ste danas skloni da brzate pa je moguće da ćete zbog propusta morati da se vratite na sam početak. Razmišljate da li da se pokrenete prema jednoj osobi.

Blizanci


Danas pratite i ljude, ali i dešavanja oko sebe, jer ćete nešto od toga moći da iskoristite ili da makar izvučete pravu pouku. Stoje i mogućnosti nekih tajnih dogovora. Preispitujete neka ponašanja emotivnog partnera i pokušavate da nađete opravdanje za njegove postupke.

Rak


Možda ćete na samom početku radnog dana biti malo nervozni, ali kako vrijeme bude odmicalo sve bolje ćete hvatati korak sa dešavanjima oko vas. Uklapanje u dogovorima sa nekim ljudima i laka komunikacija sa saradnicima učiniće da se osjećate izuzetno zadovoljno. Danas dobri odnosi sa voljenom osobom.

Lav


Možda su neke poslovne okolnosti danas malo stegnute i vi ste pod pritiskom. Ipak i pored ovoga uspijevate da na pravi način odradite sve obaveze. Imate veliku podršku od strane kolega. Sa emotivnim partnerom dogovori oko nekih bitnih zajedničkih pitanja.

Djevica


Dan kao stvoren za ostvarivanje vaših planova. Možda ćete čak u jednom dijelu osjetiti monotoniju, jer se sve odvija bez ikakve problematike. Sa jednom osobom se lako uklapate i prija vam pažnja koju vam posvećuje. Ipak, ne žurite i puštate da se druga strana otvori i pokaže šta zaista želi od vas.

Vaga


Stvari u poslovnom segmentu ne idu u onom pravcu koji ste vi priželjkivali, ali ne možete reći da ste nezadovoljni i ovim što se dešava. Posvetite se onim obavezama za koje vam ne treba potpuna koncentracija i pažnja. Smatrate da je voljena osoba danas nešto hladnija prema vama.

Škorpija


Jedino što vas danas može ometati u jednom dogovoru jeste velika količina obaveza koju nikako ne uspijevate da privedete kraju. Moguće je da ćete napraviti kompromis i, zarad sastanka sa nekim ko vam je bitan, odložiti ono što ste planirali da uradite. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

Strijelac


Iako neke stvari idu polako u poslovnom segmentu, uspijevate da obaveze na koje ste se obavezali završite na vrijeme. Situacija vas povremeno tjera da žurite, ali svjesni ste da ne smijete dozvoliti sebi greške. Nećete uspjeti da ostvarite kontakt koji priželjkujete, jer druga strana ima premalo vremena.

Jarac


Ovo bismo mogli nazvati još jednim od vaših dana. Osobe sa kojima dolazite u kontakt će vam pokazivati koliko računaju na vas. Pouzdanost u obavljanju obaveza, ali i dobri argumenti u dogovorima sa saradnicima. Emotivno je prelijep dan pred vama, iskoristite ga za sve ono što priželjkujete.

Vodolija


Smatrate da ste ipak napravili jedan dobar dogovor, iako ste nekih svojih uslova morali da se odreknete ili da se dodatno prilagodite drugoj strani. Ipak, svjesni ste da je ovo bio trenutno jedini način. Velika razmišljanja o budućnosti sa emotivnim partnerom. Osjećate se dosta sigurno u ovom odnosu.

Ribe


Vaše raspoloženje je promjenjivo, ali su zato vaši postupci baš na pravom mjestu. Uspijevate da potisnete nezadovoljstvo i da se onima sa kojima sarađujete predstavite u pravom svjetlu. Danas birajte društvo prijatelja, potrebni su vam da vas izvlače iz vaših povremenih emotivnih dubioza.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info