Dnevni horoskop za 08.12.2021.

0

Ovan


Danas ste u dosta dobrom raspoloženju, zadovoljni što ste priveli kraju jedan obimniji posao ili obavezu. Lijepi kontakti sa saradnicima i kolegama. Neko pokazuje veliko interesovanje za vas i pokušava da vas pokrene na komunikaciju, možda čak i susret. Prihvatite, ovo može biti zanimljivo veče.

Bik


Neke stvari ste uspjeli na pravi način da “složite” i izuzetno će vam prijati pohvala od strane osobe koju poštujete ili je smatrate autoritetom. Veliki planovi, ali i dobre mogućnosti da ih ostvarite. Samo se bolje organizujte. Planirate sa partnerom neko kraće putovanje u skorije vrijeme. Dobro raspoloženje.

Blizanci


Danas ćete imati pomoć posrednika u jednom dogovoru. Situacija se čak riješila na mnogo bolji način od očekivanog. Ipak, ne zatrčavajte se previše – dosta toga još treba dogovoriti. Više ste raspoloženi za društvo prijatelja nego za kontakt sa emotivnim partnerom. Potrebno vam je opuštanje i rasterećenje.

Rak


Bolja situacija u poslovnom okruženju i izlazak iz nekih problematičnih obaveza koje su vam oduzimale dosta vremena. Još uvijek treba riješiti neke sitnice, ali sada možete da se organizujete na pravi način. Jedna osoba će vas zainteresovati “na blic”. Mogućnosti zanimljivih razgovora sa njom.

Lav


Krasiće vas preduzetnost pa ćete obaveze obavljati brzo i spretno. Neki saradnici pokušaće vam narušiti ugled i uvući vas u svoje intrige, ali ćete im se uspješno oduprijeti. Mala doza agresivnosti učiniće vas zanimljivima suprotnom polu pa će vas neko osvajati komplimentima.

Djevica


Uspjeli ste danas da konačno pohvatate sve konce dešavanja i da riješite jednu poslovnu situaciju u svoju korist. Ostvarenje planiranog je sporo, ali izvjesno. Danas slijedi jedno zanimljivo novo poznanstvo, vrlo vjerovatno preko prijatelja. Sa ovom osobom ćete odmah uspostaviti pravu komunikaciju.

Vaga


Neke podsticajne promjene se dešavaju u vašem poslovnom okruženju i vi vrlo pozitivno reagujete na njih. Odgovara vam što je danas tempo na poslu nešto brži, lako se snalazite i sve završavate na vrijeme. Odličan je trenutak da ostavite dobar prvi utisak na ljude koje upoznajete.

Škorpija


Gomila obaveza je pred vama danas i pokušavaćete da ih nekako uskladite. Možda će vam sam početak dana biti malo naporniji, ali ćete vrlo brzo uhvatiti ritam. Preko posla ide jedna izuzetno zanimljiva komunikacija sa osobom koja je otvorena, duhovita i baš u vašem fazonu.

Strijelac


Danas je pravi, odličan trenutak za sve ono što ste planirali ili što morate završiti. Ne dozvolite da vam povremeno mračno raspoloženje pokvari ove momente kad se možete dodatno istaći u poslovnom segmentu. Odlična komunikacija sa voljenom osobom ili simpatijom. Ne čekajte – pokrenite se!

Jarac


Svjesni ste i sami da danas obavljanje poslovnih obaveza nekako ide mnogo lakše i bez ikakvih zastoja. Taman možete da ugrabite malo više vremena za sebe i odradite i nešto što je lično za vas. Takođe, usmjerite se na kontakt sa voljenom osobom – druga strana jedva čeka na vašu inicijativu.

Vodolija


Drage Vodolije, hvatajte “niski start” od ranog jutra i spremite se na jedan dan koji će biti pun dešavanja, ali i dobrog raspoloženja i pravih momenata da se pokažete. Ne sjedite, bacite se na posao, uradićete tri puta više od onoga što mislite da možete. Sve vam se danas otvara sa lakoćom, iskoristite to.

Ribe


Ne kunjajte, ne spavajte na poslu i ne razmišljajte previše. Dan koji je pred vama morate iskoristiti i biti u pokretu, jer vas čekaju neki odlični poslovni momenti, moguće čak i pohvala od strane nadređene osobe. Vrijeme je i za komunikaciju sa voljenom osobom, makar tokom ovog dana sve će između vas dvoje biti baš kako treba.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info