Strijelac: Sedmični horoskop za period od 06.12.2021. do 12.12.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Kao što je to potpuno normalna stvar u životu – uvijek, ali uvijek će postojati nešto što će vas zakočiti, iznervirati, onespokojiti. I to je skroz u redu. Rješavamo i idemo dalje, zar ne?

Mnogo je bitnije to što je u suštini sada mnogo toga na vašoj strani, što vam se otvaraju mogućnosti da vaš trud bude nagrađen, što umijete i znate da se dogovorite, što umijete i znate da povučete pravi potez. A još bitnije je to što te vaše sposobnosti da radite stvari kako treba sada mogu biti manifestovane i kroz porast finansija.

Ljubav. Manite nervozu, manite dramske efekte u vezi, manite sumnje i ljubomore, ali isto tako manite i ako vi nešto prećutkujete. Imate više nego dobre mogućnosti da u ovoj sedmici istinski uživate i razumijete se sa voljenom osobom.

Ne ostavljajte stvari nedorečnim, ne ostavljajte ništa „za drugi put“ i ne gurajte pod tepih – budite iskreni, otvoreni, raspoloženi, puni elana – najbolja verzija sebe. I sve će biti na svom mjestu.

Slobodni Strijelci, igrajte se, jer to sada možete. Družite se, flertujte, zabavljajte se – uživajte u životnim zadovoljstvima. Ko i ako treba primijetiće vas i doći, počeće da obigrava oko vas.

Hrana. Pustili biste vi loše navike, ali neće one vas… Ili nemate uopšte vremena da sjednete i jedete kao čovjek ili grabite sve što vam dođe pod ruku uopšte ne vodeći računa koliko je to zdravo za vas. Pokušajte makar da napravite neki raspored što se obroka tiče.

Zdravlje. Stariji – problemi sa stomakom, osjetljiva žučna kesa. Mlađi – nesanice, glavobolje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info