Ovan: Sedmični horoskop za period od 06.12.2021. do 12.12.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Zapetljavanje pa raspetljavanje situacija. Petljancije i komplikovane situacije će vam oduzimati energiju i vrijeme, trošiće vas i vaše živce, ali će vam istovremeno davati dodatni podsticaj da ne odustanete od rješavanja. Veliki dio ćete riješiti u ovoj sedmici, manji dio će ostati za narednu.

Mogući su u ovim danima nervozni momenti sa saradnicima, nestrpljivost, borba sa konkurencijom, propisima, zakonima. Međutim, ova sedmica takođe donosi i pregršt prilika za one koji sarađuju sa strancima i državnim i javnim ustanovama.

Ljubav. Razgovori sa partnerom će biti dobri. Možda se nećete baš uvijek u potpunosti razumjeti, ali ćete umjeti i željeti da pričate i provodite vrijeme zajedno. Nećete razgovarati o važnim stvarima ili o situacijama koje su opterećujuće za vaš odnos – više ćete se okretati lakim temama.

Možda je to i dobro, jer ste trenutno oboje u velikim oscilacijama raspoloženja pa je pitanje da li bi se kompromis postigao.

Slobodni Ovnovi, niste baš u nekom fenomenalnom raspoloženju. Flertovi, zabava i neke „lagane“ pričice su okej, ali u ovom momentu ne umijete ili ne želite da se prepustite i vežete iole čvršće za nekog.

Hrana. Ovnovi su navalili na slatke i slane zalogaje i gurmanluke svake vrste. Ne samo što to nije dobro za vašu liniju već se može odraziti i na vaše zdravlje. Malo rasteretite stomak – nemojte se baš u potpunosti odricati hrane koju volite, ali uvedite više povrća i voća, kao i češće, a laganije obroke.

Zdravlje. Pritisak, cirkulacija, meteoropaske tegobe – naročito kod starijih pripadnika znaka.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info