Dnevni horoskop za 05.12.2021.

0

Ovan


Razmišljate o porodici i obećanjima koja ste im dali. Danas je krajnje vrijeme da ih ispunite. Ne dozvolite da vas iznenadne obaveze spriječe u tome. Data riječ je data riječ, u protivnom, rizikujete da se neko razočara u vas. Potrudite se da saslušate šta jedan prijatelj ima da vam kaže. U pitanju je nešto vezano za selidbu.

Bik


Danas ćete biti prilično strastveni. Na vašu žalost, potrebno je još mnogo toga da uradite da aktuelnu romansu dovedete na željeni nivo. Danas vas takođe očekuje i dosta posla vezanog za sređivanje papira i dokumenata. Nećete u tome naročito uživati, ali ćete biti zadovoljni činjenicom što ćete mnogo toga postići u jednom danu.

Blizanci


Iako sebe smatrate racionalnom osobom, vaša intuicija danas dolazi do punog izražaja. Nemojte da je ignorišete. Dajte sebi jedan dan da povjerujete da imate sposobnost da predosjetite budućnost. Nema ništa loše u tome, čak biste mogli i da se zainteresujete za tumačenje snova. Zašto da ne?

Rak


Smatrate sebe za prilično racionalnu osobu. Jedan slučajan susret bi mogao da vam “pomuti pamet” i da zaboravite na stvarnost. Danas zaista postoji šansa da se konačno zaljubite! Ne odbijajte poziv za zabavu, odmor vam je zaista potreban, a sve su prilike da ćete tamo upoznati tu pravu osobu.

Lav


Ovo neće biti običan dan za vas. Predstoji vam mnogo uzbuđenja, a malo sna. Ne dozvolite da vam vrijeme uzalud prolazi – od samog jutra krenite u akciju. Mnoge mogućnosti samo čekaju na vas. Neke stvari iz prošlosti treba da ostavite po strani i da se fokusirate na budućnost.

Djevica


Danas je veoma bitno da budete racionalni i trezveni i to tokom cijelog dana. Ovog dana biste mogli da postavite neke temelje za budućnost. Iskoristite vrijeme na najbolji mogući način, razmišljajući o budućim uspjesima. Nekih stvari bi bilo poželjno da se odreknete. Ispočetka će vam ići teško, ali budite uporni, jer se uspjeh ne dešava preko noći.

Vaga


Oslonite se na vašu izraženu intuiciju. Neke stvari u vašem okruženju ne treba da ignorišete. Ako ste do sada nastojali da se ne miješate u odnose izvjesnih bliskih ljudi u vašem okruženju, sada je vrijeme da to učinite. Prije nego što se u bilo šta upustite, još jednom razmotrite sve opcije. Budite spremni na činjenicu da može doći do otuđenja između vas i nekog ko vam mnogo znači.

Škorpija


Veoma je bitno da danas pokažete poštovanje prema starijima i iskusnijima od vas. Mnogo toga možete da naučite ako budete pažljiv slušalac. Brzopletost i nepromišljenost može da vas dovede u neprilike. Ne srljajte u neke situacije zbog kojih bi kasnije mogli da zažalite. Provjerite sve činjenice prije nego što donesete konačne zaključke.

Strijelac


Uradite nešto što u vama budi strast i dobro raspoloženje. Ne budite obeshrabreni ako za to nemate podršku od onih od kojih je očekujete. Motivaciju ćete najlakše pronaći u malim stvarima. Emotivni razgovor sa partnerom bi mogao da vam natjera suze na oči. Vjerovatno ćete saznati da prema vama gaji zaista najdublja osjećanja.

Jarac


Srećne okolnosti u kojima će se naći član porodice ženskog pola, učiniće vas veoma ponosnim. Nađite vremena da izrazite vaše mišljenje i pohvale. Vaši lični projekti, pogotovo oni koji uključuju druge ljude, danas bi mogli da naiđu na izvjesne prepreke. Najbitnije je da ne očajavate i da po svaku cijenu zadržite kontrolu. Fokusirajte se na rješenje.

Vodolija


Spremni ste da saslušate tuđe mišljenje i to ne samo danas – vi ste generalno osoba koja voli da širi vidike. Energija planeta vas podstiče da učestvujete u zanimljivim razgovorima u kojima radije učestvujete kao slušalac, a ne kao aktivni sagovornik. Ne bi bilo loše da ovaj dan iskoristite u planiranju romantičnog puta sa voljenom osobom.

Ribe


Razgovori i putovanja su vam danas u prvom planu. Što se emotivnog života tiče, shvatićete da sa voljenom osobom imate mnogo toga zajedničkog. Hemija između vas je evidentna; izdvojite malo vremena da se sklonite od svih i na miru podijelite nježnosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info