Djevica: Sedmični horoskop za period od 06.12.2021. do 12.12.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Na jednom poslovnom segmentu i obavezama radite, sto drugih tek otvarate, planirate ili dobijate naznake da će se pokrenuti.

Dobro, evidentno je da ste se razradili za sve pare, ali ono što vam trenutno fali jeste fokusiranost i možete se previše raspršiti i, samim tim, ili ne obavljati posao kako treba ili vam mogu promicati bitni detalji ili ćete vi pak da se energetski trošite previše. U ovoj sedmici komunikacija sa saradnicima i kolegama nije baš savršena. Čuvajte se grešaka koje drugi mogu primijetiti.

Ljubav. Čudne, nedefinisane i zbunjujuće situacije moguće su u partnerskim odnosima tokom ove sedmice. Ko će tu koga da zbunjuje i ko neće biti baš u potpunosti iskren – ostavljamo vama da vidite.

Može čak da se dogodi da vi iz nekog razloga sumnjate u partnera – nemate nikakve dokaze, ali ljubomora u vama jača, zajedno sa opsesivnom potrebom da otkrijete da li nečeg tu ima ili ne. Situacije tog tipa, išle sa partnerove ili vaše strane, kvariće povremeno atmosferu i donositi nervozu.

Slobodne Djevice, da li ima zainteresovanih za vas? Ima. Pa zašto se tu ništa ne pokreće? Ko koči? Vi? Druga strana? Okolnosti?

Hrana. Malo ste popuštali i udovoljavali sebi u prethodnom periodu i sada je vrijeme da to promijenite. Počećete da se osjećate bolje pred kraj sedmice i samim tim i navike po pitanju ishrane će se popraviti. Jedite češće kuvanu hranu i izbjegavajte namirnice sumnjivog i neprovjerenog kvaliteta.

Zdravlje. Obratite pažnju na saobraćaj. Moguće su i povrede. Stariji – alergije, meteoropatske reakcije, infekcije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info