Dnevni horoskop za 04.12.2021.

0

Ovan


Ako ste bili zabrinuti za svoje zdravlje u posljednje vrijeme, iz bilo kog razloga, danas ćete čuti mišljenje profesionalca i saznaćete da je sve u redu. Povjerovaćete, jer se osjećate odlično. Stres je nestao, barem za sada, vaša energija i entuzijazam su viši nego što su bili u posljednje vrijeme. Uživajte. Izađite sa prijateljima. Zaslužujete to.

Bik


Danas ste puni kreativnosti. Ideje za projekte samo izlaze iz vas. Jedva čekate da krenete u akciju i njihovo realizovanje. Čak ste smislili i kako da ih označite jednom kad budu gotove. Na ljubavnom planu takođe će vam sve ići naruku, jer razgovor koji ćete voditi sa voljenom osobom će vas još više zbližiti. Uživajte u danu koji je pred vama.

Blizanci


San će vam donijeti neku ideju kako riješiti problem koji vas je mučio u posljednje vrijeme. Konačno možete da učinite nešto da problemi nestanu. To će biti više nego olakšanje za vas – biće pravi blagoslov! Prijatelji će htjeti da vas izvedu da proslavite, ali vi ćete vjerovatno željeti da ostanete kući i uživate u novostečenom zadovoljstu koje osjećate. Sipajte čašu vina, pustite muziku i opustite se.

Rak


Danas ćete dobiti više od jednog poziva sa odličnim vijestima! Uzbudljive i divne promjene su na pomolu. Ali imajte na umu da sa promjenama dolaze i nepoznanice. Možda će vam se život okrenuti naglavačke. Razmislite da li želite da ostanete u istoj kolotečini do kraja života. Možda je vrijeme da krenete u avanturu!

Lav


Značajan iznos novca će možda doći do vas na neki način, vjerovatno kao iznenađenje. Ovo je značajan dan za vas. Novac koji ćete dobiti otvoriće vam nova vrata, naročito kada je u pitanju vaša kreativnost, tako da situacija definitivno zahtijeva proslavu. Nemojte se kockati ili ulagati u neozbiljne investicije, barem dva mjeseca.

Djevica


Danas se možete probuditi puni snage, entuzijazma, optimizma i veoma srećni. Nećete moći da povežete ova osjećanja sa nečim logičnim pa zato ni ne pokušavajte. Iskoristite tu energiju koju osjećate da stvorite sebi život kakav želite. Osjećate se kao da možete da pomijerate planine, ali za sada je najbolje da se koncetrišete na nešto manjih gabarita. Danas budite malo suzdržani, planine ostavite za kasnije.

Vaga


Osjećate li se malo proročki u posljednje vrijeme? Da li se skorašnji san ili vizija koju ste imali obistinila? Današnje vizije vjerovatno neće biti toliko složene i umotane u neku složenu simboliku pa ćete ih lako razumjeti. Zapišite ih! Željećete da im posvetite pažnju kasnije. Nešto od onoga što osjećate će možda biti malo uznemirujuće, vezano za neku ličnost ili nekoga kome se divite.

Škorpija


Danas biste mogli da se vidite sa nekim predusretljivim prijateljem na kafi i upustite se u zanimljiv razgovor. Neke fascinantne ideje i korisne informacije se mogu razmijeniti. Dosta toga što je rečeno se može iskoristiti za pokretanje novih i kreativnih projekata. Ako nije kasno, prošetajte se do kuće i iskoristite to vrijeme da malo razbistrite glavu.

Strijelac


Odlična šansa za napredak u karijeri će se možda ukazati u skorije vrijeme. To će možda biti u vidu povišice, promocije ili možda čak šanse za novi posao u nekoj drugoj oblasti. Možda čak bude u pitanju i neka druga lokacija. U pitanju će možda biti posao koji nikad niste do sada radili i to će za vas predstavljati pravi izazov. Ne brinite. Promjena je neophodna ako želite da dostignete svoj pun potencijal.

Jarac


Danas ćete možda osjetiti neočekivano oslobađanje napetosti koje vas je toliko kočilo i ograničavalo u posljednje vrijeme da sad želite da izađete na ulicu i pričate sa svima. Odsad pa nadalje, želje koje su vam izmicale mogu početi da se manifestuju u vašem životu. Jedna od tih želja bi mogla da znači i početak nove romanse.

Vodolija


Neke čudne, ali divne stvari mogu da vam se dese danas. Možda je u pitanju čista sreća. Da li ste se preselili na neko ljepše mjesto? Ako ne, sada je možda trenutak. Da li ste dobili neki bonus na poslu ili unapređenje? Mogli biste danas dobiti vijesti o tome! Čak su vam i snovi živopisni i veoma lijepi. Jedina loša strana je kada je u pitanju novac – nemojte trošiti više nego što morate.

Ribe


Crne misli vas gone od ranog jutra, ali će stvari odjednom krenuti nabolje, kada vam poslovni ili ljubavni partner donese divne vijesti. Možda će biti u pitanju završetak neke priče koja je započeta davno i od koje ste digli ruke. Ako je tako, možda ćete biti malo rasijani. Odvojite malo vremena da sjednete i da upijete cijelu situaciju prije nego što krenete da slavite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info