Dnevni horoskop za 03.12.2021.

0

Ovan


Danas ćete biti naročito društveni. U rasporedu vam stoji minimum jedno, a vjerovatno i više raznih dešavanja gdje ćete se susretati sa mnoštvom ljudi. Svi međuljudski odnosi donosiće vam zadovoljstvo i spokoj, bilo da se radi o emotivnoj ili prijateljskoj vezi. Postoji mogućnost da upoznate neku interesantnu osobu značajnu za budućnost.

Bik


Vrijeme je da napokon sredite svoj život. Napravite dugoročne ciljeve po pitanju posla i emotivnog života i nastojte da ih ostvarite. Što se ljubavi tiče, vama je potreban otvoren, topao i iskren odnos, i vodite računa da se to ne izgubi. Ako je vaš partner grub i nezainteresovan, vrijeme je da iskreno kažete koliko vam to smeta.

Blizanci


Danas će vam u centru pažnje biti edukacija i duhovna nadogradnja. Nešto što vas je dugo zanimalo, a za šta niste nikako pronalazili vremena, napokon će doći u prvi plan. Neko putovanje će vjerovatno biti umiješano u sve to. Štagod da je u pitanju, bićete zadovoljni i napokon ispunjeni.

Rak


Ako danas budete ulagali, očekujte da ćete imati veliki dobitak. Dan vam je generalno veoma povoljan za posao pa će svi sastanci i telefonski razgovori proći baš onako kako vi očekujete. Nemojte da vas iznenadi ni neočekivani priliv novca. Sve je moguće. Vodite samo računa da ne zanemarite partnera previše.

Lav


Planovi za društveno okupljanje u vašem domu bi mogli da se promijene u posljednjem minutu. I pored toga, sve će proteći u najboljem redu. Generalno ste veoma društveni, a pogotovo danas. Takođe, nađite vremena i za romantične momente sa voljenom osobom.

Djevica


Neočekivani telefonski poziv ili pismo promijeniće vam situaciju na poslu za 180 stepeni. Iako neplanirano, očekujte pozitivan razvoj događaja koji slijede. Slijedi vam priznanje kolega, što vam daje novi podsticaj za poslovne poduhvate. Danas ćete se naročito dobro osjećati, jer ste svjesni da vam se život razvija u željenom pravcu.

Vaga


Odnosi sa drugima su baš onakvi kakve želite; osjećate da ste voljeni kao nikad do sada. Novo prijateljstvo ili jedno staro, sa osobom koju niste vidjeli duži vremenski period, odjednom će postati značajan dio vašeg života. Okupiraju vas kreativne ideje koje što prije želite da realizujete. Spremite se za dan ispunjen obvezama, ali i mnogo zadovoljstva.

Škorpija


Iznenadna prilika koja će danas biti pred vama, mijenja vašu svakodnevnu rutinu. Čim prevaziđete početni šok, shvatićete da je to prilika koju ne smijete da propustite. Ona uključuje novac, selidbu u kuću iz snova ili neku veću materijalnu satisfakciju. Štagod da je u pitanju, bićete veoma srećni zbog toga.

Strijelac


Mnogo e-mailova, telefonskih poziva i, generalno, poslovnih obaveza, čine vas izuzetno nervoznima. Riješite se stresa tako što ćete se okrenuti kreativnom pisanju ili slikanju. Pa ipak, planete su vam izuzetno naklonjene danas. Čim sredite misli i uspostavite duhovnu ravnotežu, počnite da uživate u danu.

Jarac


Srećan dan je pred vama i izgleda da vam se život pokreće u pravcu u kom želite. Pa ipak, jedna minorna, pomalo bizarna situacija, mogla bi da vas izbaci iz takta. Nespretnost, gubljenje stvari, drugim riječima rasijanost, ono je na šta treba da obratite pažnju. Ne dozvolite da se previše uzrujavate povodom toga. Okrenite sve na šalu i potrudite se da ostanete pribrani.

Vodolija


Planete su vam u veoma povoljnom položaju i ovako će se zadržati i u narednih nekoliko sedmica. Danas bi vas, međutim, mogle iritirati i uznemiravati vaše sopstvene misli. Plašite se da vaše bogatstvo neće vječno trajati? Ne paničite. Tako ne možete ništa promijeniti, a i pred vama je sjajan period.

Ribe


Ovih dana vaša intuicija je jača nego obično, a to će se danas naročito odraziti. Izuzetno ste spiritualni, inteligentni i metafizički nastrojeni. Vodite računa da ne odlutate previše i ne napravite štetu po pitanju realnih i svakodnevnih dešavanja. Dan nije povoljan za putovanja. Ako ste nešto planirali, bolje ostavite za neku drugu priliku.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info