Dnevni horoskop za 01.12.2021.

0

Ovan


U odnosu sa kolegama i na poslu teren je otvoren za povremene tenzije. Moguće su glavobolje, čak i migrenozni napadi kod nekih od vas. U odnosu sa voljenom osobom ne budite naporni i tvrdoglavi, čak iako smatrate da ste u potpunosti u pravu.

Bik


Mnogo susreta i razgovora iscrpljivaće vas i psihički i fizički. Ako ste u problematičnoj vezi, konačno rješenje će vam i dalje izmicati. Uprkos tome, osjećaćete da imate dovoljno snage i volje za konstruktivnu borbu. Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. U nečijem društvu osjećaćete se posebno.

Blizanci


U poslovnom dijelu, pokušaji da svima udovoljite i da im idete “niz dlaku” vrlo brzo će vas umoriti kad shvatite da ne postižete ništa konkretnije. Okrenite se svojim prioritetima. Mogućnost za avanturu ili seksualnu aferu je otvorena.

Rak


Obratite pažnju danas na odnos sa emotivnim partnerom i budite spremni na kompromisna rješenja. U poslovnom segmentu moraćete da promijenite neke svoje planove i da se prilagodite drugima, što će vam teško pasti.

Lav


Danas su mogući nesporazumi i razmimoilaženje sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Moguće je i da ćete potrošiti mnogo više nego što ste planirali. Sa voljenom osobom težak odnos u toku dana. Svadljivi ste i nervozni i sve vas pogađa.

Djevica


Dosta toga vam u poslovnom segmentu neće ići naruku, a moguće je i da ćete morati da platite neki trošak ili obavezu koju uopšte niste planirali. Emotivnom partneru je potrebna podrška, a vi niste u nekom raspoloženju.

Vaga


Dosta promjenjivo raspoloženje tokom cijelog dana. Biće potrebno dosta kompromisa da biste ostvarili zadovoljavajuće dogovore sa poslovnim partnerima i saradnicima. I sa emotivnim partnerom potrebno je primijeniti diplomatiju i šarm.

Škorpija


Mogućnosti da danas otkrijete nekoga ko vam radi iza leđa, ali i da saznate neke neprijatne istine o osobi koju smatrate prijateljem. Emotivno danas ipak može biti lijepih trenutaka, jer ste partner i vi potrebni jedno drugom.

Strijelac


Pred vama se otvara mogućnost da vam neko priskoči upomoć baš onda kada vam je potreban, ali i da dobijete jedno jako obećanje vezano za posao. Sad, da li će biti ispunjeno ili ne – to je već pitanje… Emotivno: izuzetno naglašene strasti.

Jarac


Danas se nećete osjećati loše u poslovnim kontaktima – uspijevate da pronađete zajednički jezik sa svima pa čak i sa šefovima koji su malo nervozni. Mogući su neki troškovi vezani za kuću ili članove porodice. Malo vremena za susret sa voljenom osobom.

Vodolija


Danas će vam koncentracija definitivno biti jako slaba i nećete moći da ostvarite ono što ste namjeravali u poslovnom segmentu. Loša komunikacija sa drugima pa i sa emotivnim partnerom ili simpatijom. Suviše ste napeti, lako prasnete bez ikakvog pravog razloga.

Ribe


Danas pretjerujete u nekim zahtjevima ili primjedbama prema ljudima sa kojima sarađujete. Istina je da ste u dosta toga u pravu, ali to baš i ne morate nabijati drugima na nos. Prema nekome ko vam je drag pokažite inicijativu, ne čekajte da se sve desi samo od sebe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info