Strijelac: Sedmični horoskop za period od 29.11.2021. do 05.12.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ova sedmica vam može baš onako “začiniti” sve što se vezuje za posao. I neće to biti samo fini začini, ne. Biće i onih ekstra ljutih i gorkih i oporih i kiselih, preko svake mjere.

Vi gurate junački sve što se vezuje za posao, ali sada kao za baksuz konstantno iskaču prepreke, greške, otežanja, čak i nelojalna konkurencija, provjere od strane inspekcija ili poreznika. Sačuvajte svoj mir i hladnu glavu. Sve je rješivo ako se tome posvetite pažljivo i odgovorno. Finansijski segment funkcioniše dosta solidno.

Ljubav. Mjesec će pomračiti Sunce u vašem znaku. Emocije će pomračiti racio, nesvjesno će pomračiti svjesno. Hoćete prevod? Evo stiže – generalno gledano, vi ste dobro. Međutim, tajne, ono što unutar sebe nosite kao teret, izbijaće iz vas kroz nervozu, kroz impulsivnost, kroz neke ishitrene poteze i riječi.

I to samo može da dovede do napetih momenata sa voljenom osobom. I do nekih bezveznih situacija. Pokušajte da ne djelate preplavljeni negativnim osjećanjima. Pozitivnim – naravno da može.

Slobodni Strijelci, više zanimljivih kontakata. Međutim, za sada to liči samo na neobavezno, na avanturu, na flertovanje.

Hrana. Male promjene u načinu ishrane donijele bi veliko rasterećenje i to da se osjećate neuporedivo bolje nego sada. Smanjite unos masti, brašna, šećera i više se okrenite mesu, ribi, mliječnim proizvodima, naročito jogurtu i kiselom mlijeku. Od povrća prijaće vam špinat, karfiol, mrkva, cvekla.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem. Kod starijih – cirkulacija, pritisak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info