Jarac: Sedmični horoskop za period od 29.11.2021. do 05.12.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Uhvatila vas je frka oko finansija. Možda imate problem sa naplatom potraživanja, možda jednostavno ne zarađujete dovoljno, možda su troškovi planirani i neplanirani otišli nebu pod oblake. Šta god da je – riješiće se. To što vam sada izgleda kao nerješivo, samo je trenutna situacija.

U međuvremenu, malo ste opterećeni i kontaktom sa saradnicima i kolegama – oduzimaju vam snagu i muški vas nerviraju. Ne obraćajte pažnju na druge, vi radite ono što je do vas na najbolji način na koji možete.

Ljubav. Venera u konjukciji sa Plutonom u vašem polju ličnosti, a u polju podsvijesti i tajni pomračenje Sunca. Hm. Prvi aspekt vam donosi posesivnost, potrebu da kontrolišete partnera, porast ljubomore. Drugi čini da počinjete da se osjećate nesigurno, jer do vas mogu dolaziti informacije ili možete donositi zaključke koji vas čine nemirnima.

Da se razumijemo – vrlo je vjerovatno da je sve ovo samo bura u čaši vode pa zato primijenite svoj jarčevski princip – sačekajte da vrijeme pokaže.

Slobodni – da možete, možete. Da prilika ima – ima ih. Ali da bi se nešto desilo, vi morate podići rampu i pustiti nekog u svoj život.

Hrana. Potpuno ste zaboravili kako to izgleda sjesti za sto i na miru pojesti obrok. Non stop ste u nekoj gužvi, brzini, žurbi, vrlo često jedete s nogu i okrećete se brzoj hrani, konzerviranim namirnicama, gotovim jelima. Mijenjajte nešto, vrijeme vam je.

Zdravlje. Pojačan stres. Problemi sa spavanjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info