Dnevni horoskop za 25.11.2021.

0

Ovan


Zaokružićete jedno razdoblje i staviti tačku na ono što je ostalo iza vas. Teže ćete podnositi krupne promjene, kao što su (primjera radi) dolazak novog šefa ili prelazak na drugo radno mjesto. Pustite da se situacija odvija spontano, neće vam naštetiti. Platite račune, podmirite dugovanja i ne trošite iznad svojih mogućnosti.

Bik


Poslovna zbivanja mogla bi zasjeniti odnose s ukućanima. Biće vam važnije ono što se događa na poslu i kako se kolege odnose prema vama nego zbivanja kod kuće. Vaše poimanje rada i odgovornosti razlikovaće se od stava nekih poslovnih saradnika pa nisu isključene razmirice i otvorene netrpeljivosti.

Blizanci


Iako ćete često mijenjati raspoloženje, intuicija će vam biti besprijekorna. Nepogešivo ćete otkrivati tuđe namjere, a posebnu pronicljivost iskazivaćete u poslu. Manje emocionalne neprilike ili partnerova prezaposlenost neće narušiti sklad odnosa. U večernjim satima jedno drugom ćete prepričavati dnevna zbivanja.

Rak


Uspjeh u poslu zavisiće od vas. Preuzećete inicijativu i odlučno se postaviti u jednoj situaciji. Zahvaljujući takvom nastupu, dogodiće se ono što priželjkujete. Privlačićete pažnju drugih zbog svoga šarmantnog nastupa. Ako želite da nekoga osvojite ili pridobijete za neki cilj, danas je pravi dan za takve akcije.

Lav


Ukoliko dođete u kontakt sa svadljivim pojedincima, izbjegnite bilo kakve rasprave pa će vas brzo pustiti na miru. Ne prepuštajte se naglim reakcijama, ma koliko vam je dosta nekog trpiti. Sutra ćete ipak biti objektivniji i smireniji. Na ljubavnom planu proživljavate uzbuđenje i nemir – neko privlačan vrzma vam se po glavi.

Djevica


Otvoreni ste za nova iskustva i prilagodljivi za usvajanje novih ideja. Neki će zbog posla krenuti na put pa ćete jutro provesti u pakovanju kofera. U ljubavi ćete biti odlučniji i preuzeti stvari u svoje ruke. Strasti će se zahuktavati pa će mnogi uploviti u novu ljubavnu vezu ili shvatiti da je pred njima partner s kojim je moguća ozbiljna veza.

Vaga


Iskazaćete zavidno znanje na radnom sastanku pa će se i vaši šefovi više oslanjati na vas. Mogli biste nedovršene poslove nositi kući i raditi u kasnim večernjim satima. Mnogi od vas povući će odlučujuće poteze u vezi s ulaganjem u stan, selidbom ili pronalaženjem novih izvora zarade. Bitno je samo da ne brzate s odlukama.

Škorpija


Svojom tolerancijom i srdačnošću pridonijećete boljoj poslovnoj atmosferi i uspješnijoj saradnji. Raspolagaćete zavidnom količinom energije pa ćete brzo i spretno nadoknaditi sve zaostatke. U ljubavi budite otvoreniji, kako bi partner znao na čemu je s vama. Kažite ono što vas muči, šta osjećate i priželjkujete.

Strijelac


Mogli biste idealizovati osobu koja vam se sviđa i bježati u snove od stvarnosti. Ako ste u tajnoj vezi, pazite kome se povjeravate, jer biste nekome mogli dati povoda za ogovaranje. U slučaju da planirate susret s rodbinom, nečije ponašanje ići će vam na živce pa pazite da se razgovor i susret ne pretvore u međusobna optuživanja.

Jarac


Bude li u ljubavnom životu bilo neugodnosti, imate snage sve okrenuti u svoju korist povećanim optimizmom i samopouzdanjem. Zato ne odustajte pred prvom većom preprekom. Mnoge stvari koje su visile u vazduhu danas će se prizemljiti i ponuditi vam mogućnost izbora. Kažite partneru sve što vas tišti i što vam smeta.

Vodolija


Moguće su svađe ili tračevi koji će vas uznemiriti. Ogradite se od zlonamjernih pojedinaca i ne dopustite da vas uvuku u rasprave. Kako biste izbjegli veliku potrošnju energije i živaca, isplanirajte sve unaprijed. Ne propustite da se javite osobama koje dugo niste vidjeli i koje to od vas očekuju. Pripazite na zdravlje, posebno na osjetljivu probavu.

Ribe


Težićete obrazovanju, putovanju i boravku u inostranstvu ili se aktivnije baviti radom na sebi. Zanimaće vas duhovne tehnike koje smiruju duh i uravnotežuju emocije. U ljubavi ćete ostavljati utisak odlučne osobe, a vaše akcije će polučiti željeni i brzi uspjeh. Ako imate partnera u inostranstvu, najaviće vam svoj dolazak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info