Dnevni horoskop za 24.11.2021.

0

Ovan


Nemojte biti samodopadni i vjerovati da ste iznad drugih – površan pristup ljudima mogao bi vas stajati razočarenja. Porodični život biće u sjeni poslovnih zbivanja. Partner bi vam mogao prigovoriti da ste ga isključili iz svog života i da mislite samo na posao. Potrudite se vratiti izgubljeno povjerenje.

Bik


Poslovna zbivanja okrenućete u svoju korist, dok vam u privatnom životu otvoren razgovor s partnerom pomaže da vas bolje razumije. Jasno ćete dati do znanja da ste zanemareni ili da su vas ukućani previše opteretili obavezama i svojim problemima. Na radnom mjestu iskazaćete se kao vrstan stručnjak u svom području.

Blizanci


Pred vama je dan pun obaveza, ali zahvaljujući dobroj koncentraciji i spretnosti brzo ćete nadoknaditi zaostatke. Trenutačna finansijska situacija ne dopušta vam veći trošak. Ipak, putem veza i poznanstava mogli biste isposlovati kratkoročnu pozajamicu. U ljubavi ćete morati biti iskreniji – dvostruke se igre ne isplate!

Rak


Očekuje vas mnogo susreta, razgovora i telefonskih poziva. Postaćete sve aktivniji i prisutniji u javnom životu. Uticaj Mjeseca podsticaće vas na izlaske i zabavu, ali i uljepšavanje. Mnogi će primijetiti da zračite šarmom i izgledate privlačno. Nije isključeno da vam neko priđe i započne ugodan razgovor.

Lav


Svjestan ste i odgovaran radnik, ali radije biste ostali kod kuće i radili nešto za svoju dušu. Poslove ćete odrađivati rutinski, ne unoseći sebe u ono što radite. Neki će se dogovori izjaloviti, a i prijatelj se neće držati obećanja. Preplaviće vas osjećaj samosažaljenja, ali to će biti samo odraz vaše trenutačne ranjivosti.

Djevica


Ništa vam neće biti teško uraditi, ali najbolje će vam od ruke ići zabava. Prepustite se ljubavnim emocijama – ne sputavajte sami sebe. Odlično ćete se snalaziti u stresnim situacijama, posebno u onima koje iziskuju brzo prilagođavanje. Neko će vam se naći na usluzi ili vam ponuditi pomoć oko vama bitne stvari.

Vaga


Telefonski pozivi ili česti upiti radnih kolega ometaće vas u izvršavanju poslova. Teško ćete se koncentrisati, a kada se vratite kući, željećete svoj mir, ali prekinuće ga gosti ili građevinski radovi u komšiluku. Tek u večernjim satima moći ćete se opustiti. Partner će iskazati veliko razumijevanje za vaše neraspoloženje.

Škorpija


Pronaći ćete izlaz iz problema ili situacije koja vas je mučila. Uspjeh vam predstoji u kontaktima s inostranstvom, trgovini i svim oblicima komunikacije. Bićete željni promjena i nečeg novog. Mogli biste doći u posjed zanimljive knjige čiji će vas sadržaj oduševiti, dok će neki krenuti stazama duhovnosti.

Strijelac


Uhvatiće vas talas nezadovoljstva. Imaćete osjećaj da vas ljubavni odnos ne usrećuje i da zapravo živite ispraznim životom. Možda ste neprimjetno prihvatili takvu ulogu, ali ste tek sada svjesni nje. Razgovarajte s partnerom, jer on možda ne zna šta se događa s vama.

Jarac


Zbog nagomilanih problema počećete sumnjati u ispravnost svojih mišljenja i postupaka. Budući da se radi o okolnostima na koje nemate mnogo uticaja, bilo bi bolje neke stvari pustiti da se razvijaju svojim tokom. Sve što se bude događalo biće poučno za vas, a i određene koristi će uskoro biti vidljive.

Vodolija


Ukoliko odlučite da nešto promijenite na sebi, kupite novu odjeću, ofarbate kosu ili odete na masažu, ovo je pravi dan za to. Planete podržavaju svaku takvu promjenu pa ćete pred ogledalom zadovoljno posmatrati svoj odraz. Zaposleni će biti nezadovoljni tretmanom šefova i kolega. Na trenutak ćete imati osjećaj da su sve obaveze pale na vaša leđa.

Ribe


Ljubavna veza počinje se kretati u potpuno novom pravcu, što će vas ugodno iznenaditi. Nježni ste, ali istovremeno i vrlo strastveni pa takvoj kombinaciji vaš partner neće moći odoljeti. Nova simpatija moguća je i u životima samaca. Ako osjećate umor, izbjegavajte dugo spavanje od kojeg ćete se osjećati još iscrpljenije. Radije prošetajte.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info