Strijelac: Sedmični horoskop za period od 22.11.2021. do 28.11.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U poslovnom segmentu slijedi ako ne momentalno poboljšanje, a ono jednostavnije funkcionisanje i dobri potezi sa vaše strane. Sunce vam je u znaku da vam da svijest i da svjetla reflektora usmjeri ka vama.

Merkur je tu da vam da finu komunikaciju (dobro, biće tu malo brljotina, ali ćete uspjeti da “pogodite” pravi put i pravi način). U suštini, pred vama su dani kada treba pričati, dogovarati se, kada treba biti aktivan i u pokretu, jer svojim akcijama usmjeravate poslovna dešavanja u pravom smjeru.

Ljubav. Ho-ho-ho! Pa kome to počinju problemi da se sklanjaju, ma koga nam je to Sunce obasjalo? Naporan je period iza vas, škorpionski mutljag je prilično stisnuo odnos između partnera i vas, donio kojekakve peripetije i ljubomorisanja.

Ostao vam je još Mars iza leđa i njega ćete morati da trpite do polovine decembra. Bilo bi vrlo mudro sa vaše strane da se ne uplićićete u neka tajna domunđavanja i dešavanja, čisto da ne komplikujete sebi život. Komunikacija sa partnerom se popravlja i neki mirniji dani su pred vama.

Slobodni, sada je pravi trenutak da krenete u akciju i osvajate. Privlačićete pažnju i poglede.

Hrana. Više vitaminskih napitaka, više voća – naročito banana, nara, ananasa, limuna – djelovaće podsticajno na vaše raspoloženje, ali i na vaš imunitet. Sunce je kod vas i vrijeme je da sijate, onako kao što samo vi umijete.

Zdravlje. Sasvim dobro. Malo problema sa spavanjem i nervozom, ali ništa strašno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info