Ribe: Sedmični horoskop za period od 22.11.2021. do 28.11.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sunce i Merkur u ovoj sedmici ulaze u vaše polje karijere, kao najava svega onog pozitivnog što vas uskoro čeka. Krajnji “pečat” će staviti pomračenje Sunca u ovom polju koje nas očekuje početkom decembra. To će biti konačni zaokret u vašem poslovanju i otvaranje novog poslovnog poglavlja.

U ovoj sedmici ćete imati korektne dogovore i pregovore, vrlo korektne saradnje i poslovne prilike. Odnos sa nadređenima će se poboljšati i sa njihove strane vam dolaze vrlo zanimljive informacije.

Ljubav. Neke situacije i pitanja hoće krenuti nabolje između partnera i vas, ali će i u ovoj sedmici biti prepreka, većih ili manjih, na kojima ćete se saplitati. Međutim, mora se priznati da ćete sada lakše sa tim izlaziti nakraj.

I dalje ćete biti osjetljivi na sve što partner kaže (ili ne kaže) ili uradi (ili ne uradi), i dalje će vas zalivati talasi ljubomore, ali biće mnogo toga pozitivnog što se između vas dvoje dešava što će ove negativnosti potirati. Ostalo je nešto više od mjesec dana do ulaska Jupitera u vaš znak, a kada je vladar tu, sve krene neuporedivo bolje.

Slobodni – mnogo, mnogo ljubavnih šansi, a neke od njih će vam zaista prijati…

Hrana. Vaš organizam neće baš lijepo reagovati na premasnu, prezačinjenu hranu, a trebalo bi voditi računa i o ispravnosti i kvalitetu namirnica koje koristite. U periodu ste kada vam je stomak prilično osjetljiv i brzo će reagovati na sve što mu ne prija.

Zdravlje. Respiratorni organi su osjetljivi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info