Lav: Sedmični horoskop za period od 22.11.2021. do 28.11.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Dobar kontakt Sunca i Merkura sa Saturnom pravi potez u pravo vrijeme, prava odluka u pravom trenutku. Budite se, ona vaša energija ponovo će početi da vrca na sve strane, kreativnost i ideje će se aktivirati i, poslije izuzetno napornog i zahtjevnog perioda za vas, krenućete naprijed.

To ni na koji način ne znači da će prepreke same od sebe da padnu i da ćete odmah procvjetati, ne. Ali da, znači da će talas pozitivne energije da vas zahvati i da ćete imati više volje, želje i motiva da se borite i napredujete.

Ljubav. Poslije perioda koji vas je na više frontova rastavljao i sastavljao, od ponedjeljka ćete makar jednim dijelom početi lakše da dišete. Sunce, vladar vašeg znaka, seli se u Strijelca, vatru kao što ste i vi i sve ono što je u vama bilo zagušeno počeće da se budi, oživljava.

Oslobodićete se velikog dijela tereta, a kontakt sa partnerom će se u ovom periodu popravljati. Mars vam je još uvijek u polju doma, stabilnosti, korijena, sigurnosti – njegove uticaje ćete osjećati još narednih mjesec dana.

Slobodni, polje ljubavi se aktivira Suncem i Merkurom. Možda je hladno napolju, ali u vašim srcima postajaće sve toplije.

Hrana. Od početka sedmice raspoloženje će početi da se popravlja. Od sredine – i apetit će krenuti za njim. To ne znači da ćete se “razjesti” i biti neumjereni već da ćete polako početi da se vraćate u neku svoju energiju i biti bolje.

Zdravlje. Budite aktivni i u pokretu, prijaće vam. Stariji Lavovi – manji problemi sa kičmom i sa pritiskom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info