Vaga: Sedmični horoskop za period od 15.11.2021. do 21.11.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ukoliko ste privatnik, ovo vam je vrlo solidan period u kojem privlačite nove poslovne prilike, a ni finansijski momenat nije zanemarljiv. Ukoliko pak radite za drugog, glavna preokupacija trenutno su vam baš te finansije – sve se vrti oko toga koliko ćete uspjeti da zaradite.

Dosta ozbiljno ste se postavili prema poslovnim obavezama i saradnicima i ne može se poreći da imate uspjeha. U vaš život sada mogu ući i nove poslovne šanse i osobe sa kojima ćete moći da napravite kvalitetne dogovore.

Ljubav. Odnos sa partnerom je korektan, ali daleko od onoga što je vama potrebno. Nema one prave lepršavosti, opuštenosti, nema nježnosti – sve se svelo na ono “tu smo zajedno”, sve se svelo na “treba, mora, bilo bi dobro”.

Strasti jesu tu, ali nije baš sigurno da su vam one sada dovoljne da biste bili zadovoljni. Između vas dvoje neće biti nekih većih trzavica, ali neće biti ni posebnih dešavanja, lijepih – onih za kojima vaše srce čezne.

Slobodne Vage, trigon Venere sa Uranom i sekstil sa Marsom daju kao neke ljubavne šanse, ali sve je to nešto polovično. Vaš osjećaj ushićenosti ovdje izostaje.

Hrana. I dalje ste u periodu velikih oscilacija kada je apetit u pitanju. Sve će zavisiti od toga kako se osjećate – u danima kada ste mirni i stabilni vaša će ishrana biti u redu, ali u danima nezadovoljstva i neopuštenosti –  te loše emocije ćete zatrpavati većim količinama hrane, naročito slatkišima.

Zdravlje. Dobro ste, ali onako polovično. Mentalni umor je najviše prisutan.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info