Blizanci: Sedmični horoskop za period od 15.11.2021. do 21.11.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Posao se prilično zahuktao, obaveze samo dolijeću jedna za drugom, a vi dodatno doprinosite ovoj uzburkanoj atmosferi time što ili pokušavate da istovremeno funkcionišete na više strana ili pak time što se „zakucate“ na nekom problemu, obavezi, dogovoru, peglate to do sitnica i samo usporavate sve.

Možete u ovoj sedmici imati neke zanimljive poslovne ponude i prijedloge, ali bi realno trebalo da sagledate da li ste u mogućnosti da taj tip obaveza prihvatite na sebe.

Ljubav. Bilo bi lijepo da gledate da ne komplikujete ionako komplikovanu situaciju između partnera i vas. I naravno, bilo bi lijepo da ni voljena osoba to ne radi. A oboje vjerovatno hoćete.

Nećete se razumjeti, a što više budete pokušavali jedno drugom da objasnite (naravno, na svoj način i iz svog ugla i sa svojim tvrdokornim stavom „ja sam u pravu“), tog razumijevanja će biti sve manje. Još ste dodatno oboje nervozni zbog posla i drugih životnih komplikacija pa će ova sedmica biti zahtjevna za vaš odnos.

Slobodni, privlače vas neobične, zahtjevne osobe. Pokreću vas i tjeraju vas da se borite i osvojite ih.

Hrana. Upali ste u period neadekvatne ishrane, sa previše začina, previše grickalica, konzervirane i brze hrane. Vašem će stomaku više prijati kuvano – naročito neke čorbice, supice, nešto tog tipa. U drugom dijelu sedmice nervoza može biti pojačana, pa samim tim i apetit.

Zdravlje. Slabiji imunitet, nervoza i manjak energije. Potrebno je da posvetite više vremena sebi. I odmora.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info