Dnevni horoskop za 12.11.2021.

0

Ovan


Planete će vas motivisati na usavršavanje kojim možete unaprijediti poslovni položaj. Seminari, razni kursevi ili dopisne internet škole odškrinuće vrata poslovnom napretku. Bićete sposobni u različitim situacijama nepogrešivo procijeniti ljude i njihove namjere. Putem poruka približićete se osobi koja vam se sviđa.

Bik


Promijenićete planove vezane za poslovne aktivnosti, jer ćete u posljednji trenutak shvatiti da nemate dovoljno vremena. Ni vaš radni elan neće biti na zavidnom nivou pa ćete pokušati izbjeći neke obaveze. Osjetićete potrebu da se suprotstavite ljudima i situacijama koje vam oduzimaju energiju.

Blizanci


Ništa neće moći pokvariti vaše dobro raspoloženje. Bićete sigurni u sebe i ono što želite. Ako ste u vezi, ostavljaćete jedno drugome dovoljno slobode u kretanju i druženju. Većina vas ovih dana će donijeti bitne odluke vezane za dalje obrazovanje, preseljenje ili putovanje preko granice. Mnogo toga mijenja se u vašem životu.

Rak


Mogli biste početi štediti, podignuti kredit ili uz nečiju pomoć doći do novca. Dobri rezultati čekaju vas i u poslovima gdje se traži vještina pregovaranja, kontaktiranje sa strancima te na raznim takmičenjima. Nemojte žuriti u novu ljubavnu vezu ako ste tek nedavno izašli iz jedne.

Lav


Izbjegavaćete odgovornost i situacije koje bi vas mogle dovesti u nezavidan položaj. Čak će vas i sitnice dovoditi do stresnih stanja. Nećete moći objektivno prosuđivati pa nemojte ni donositi krupne odluke. Uznemiriće vas neko ko se vrti oko vašeg partnera, čime ćete pokazati nesigurnost, ali i ljubomoru.

Djevica


Očekuje vas mnogo posla. Biće vam teško prilagoditi se tuđim stavovima i potrebama, ali tu će biti ključ vašeg uspjeha. Nedostajaće vam takta i sluha za drugačija mišljenja, ali entuzijazam će vam pribaviti potrebne bodove. Na ljubavnom planu mučiće vas nesigurnost i neodlučnost, iako za to nema pravog razloga.

Vaga


Rado ste viđeni i sve popularniji. Bračni odnos je ojačan zajedničkim ulaganjima u budućnost, a partner vas u svemu podržava. Veče je odlično za provod, a susret sa simpatijom nadmašiće vaša očekivanja.

Škorpija


Moguće su nesuglasice na koje ne trebate obraćati previše pažnje. Ukoliko se posvađate s ukućanima, par riječi izvinjenja mogle bi sve popraviti. Godila bi vam bilo kakva promjena, možda putovanje ili zabava u dobrom društvu. Izbjegnite razgovore o bitnim temama s nedovoljno pouzdanim ljudima.

Strijelac


Tuđe probleme rješavaćete s jednakim entuzijazmom kao da je riječ o vašima. Bićete kreativni i željni novih životnih avantura. Možda postanete član nekog udruženja, naiđete na priliku za ličnom afirmacijom ili upoznate novu ljubav. Odgovorite na nečiji upit ili dogovorite kafu s osobom kojoj treba pomoć.

Jarac


Vaša analitičnost pomoći će vam u obavljanju različitih poslova. Neće vam biti problem raditi prekovremeno, znajući da vam se smiješi bolja zarada. Od partnera ćete zahtijevati prijateljstvo i razumijevanje, ali sami nećete znati pokazati šta osjećate i mislite. Uspijete li sputati ljubomoru, emotivne teškoće biće rješive.

Vodolija


Ispunjeni ste samopouzdanjem i samosviješću. Uspijevaćete u idejama, a da se pri tome nećete umarati. Vaša vizija dobrog provoda podrazumijeva društvo koje će vas obogatiti u intelektualnom smislu. Neće vas zadovoljavati plitki i jednosmjerni razgovori pa ćete to nekim pojedincima, koji su takvi, dati do znanja.

Ribe


Nemojte mozgati o situacijama i događajima na koja nemate uticaja. Najugodnije ćete se osjećati u društvu ljudi s kojima dijelite slične životne interese. Mogli biste obnoviti vezu s bivšim partnerom ili doživjeti udvaranje oženjenog muškarca. Ne dopustite sebi da preuzmete zahtjevnu obavezu u vezi u čiju budućnost sumnjate.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info