Vodolija: Sedmični horoskop za period od 08.11.2021. do 14.11.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U jednom trenutku ste puni optimizma. U drugom se smorite i zakucate za sve pare. Svi vas nerviraju i otežavaju vam. Ništa ne ide lako. Ništa ne ide brzo. Jedino što ide brzo jeste da se brzo iznervirate, jer se dešavaju promjene koje vam se ne sviđaju uopšte.

Od vas svi očekuju čudo, a vi ste umorni od toga da ispravljate krive Drine i izigravate mađioničara. Najradije biste povremeno pobjegli… Ali nećete. Jer negdje vam je jasno da je ovo period koji možda jeste težak, ali je istovremeno i period u kojem vi zaista pokazujete sve svoje kvalitete i iskačete iz mase. Prema tome, rmbajte. Isplatiće vam se.

Ljubav. Partner vas povremeno prilično smara i umara. Naporan je. Ili vam ne pruža dovoljno. Ili non stop nešto drami i skače vam po živcima. E ne brinite – na isti način i vi djelujete na drago vam biće.

Kvalitetno otežavate život jedno drugom, što uopšte ne mora da ide kroz rasprave. Ne, može da se dogodi da se bavite partnerovim problemima i gubite snagu na to ili da se pak voljena osoba trudi da oko nekih situacija pomogne vama, a to ne ide lako.

Slobodne Vodolije, ako vam Saturn da zeleno svjetlo, krenuće brze aktivnosti suprotnog pola prema vama. Ako vam pak ne da, čekaćete, šta biste drugo.

Hrana. Kod vas je jedan veliki šareniš kada je ishrana u pitanju. Čas vas Jupiter „mune“ pozitivom pa vam se otvori apetit i samo jedete sve što stignete. A onda vas Saturn zacementira pa vam ili nije do jela ili nemate vremena za normalne obroke.

Zdravlje. To opterećenje i stres su postali sastavni dio vaše svakodnevnice. Odmarajte, potrebno vam je.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info