Vaga: Sedmični horoskop za period od 08.11.2021. do 14.11.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ko radi ne boji se gladi – rekoše Vage i sjedoše da malo odmore. Posla i obaveza ima koliko želite, a vi ste čas odgovorni i u punoj brzini, a čas samo gledate u ono što trebate obaviti i pitate se gdje da nabavite čarobni štapić da to riješite, jer vas mrzi da se maknete.

A kao za baksuz, sve obaveze teške. I važne. I stvarno im se treba posvetiti. Možete vi to, samo je potrebno da natjerate sebe. Kad jednom krenete, vidjećete koliko ćete brzo rješavati sve situacije. Čuvajte novac, pretjerujete sa trošenjem.

Ljubav. Sve je kao dobro, a u stvari baš i nije. Niste vi loše, niste baš ni nezadovoljni u potpunosti odnosom sa partnerom, samo… E sad, šta je to „samo“ – to već vi znate. Možda ste se smorili, jer nema dovoljno vremena i prostora za vas dvoje.

Možda ste se smorili zato što vam se čini da je vaš odnos nekako suviše statičan, jedno te isto ukrug. Možda ste se smorili zato što je partner nervozan, isključiv, ljubomoran, možda zato što vam čas daje pažnju, a čas vas zanemaruje…

Slobodne Vage, povukli ste se, zatvorili i podigli ograde oko sebe. Teško je doprijeti do vašeg srca, iako ima pretendenata na njega.

Hrana. Apetit vrlo varira u ovoj sedmici. Čas ste vrlo umjereni, čas trpate hranu u sebe kao lopatom. U stvari, dosta toga će zavisiti od vaših osjećanja, od toga koliko ste u skladu sami sa sobom. Pa je tako moguć i drastičan pad težine, ali i to da nabacite kilograme očas posla.

Zdravlje. Mogući problemi sa želucem, sa hormonima, kostima, glavobolje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info