Škorpija: Sedmični horoskop za period od 08.11.2021. do 14.11.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U jednom momentu ćete upadati u totalno statično raspoloženje, smoreni dešavanjima i u fazonu: “Ja ne mogu više da se borim, stvarno, dosta mi je svega”. U drugom trenutku ćete skočiti kao opareni i krenuti da čistite obaveze kao metlom, bićete nezaustavljivi.

Dolaziće trenuci i dani kada će vas mrziti da progovorite i da se pomjerite, ali i oni u kojima ćete pričati kao navijeni i trčati kao da vas đavoli gone. U prevodu – u čudnom ste periodu koji vas „krcka“. Ne dajte se pokrckati, ne odustajte od svojih ciljeva.

Ljubav. Malo divnoće u odnosu sa partnerom, malo drame. Malo meda, malo otrova. Malo ljubavi da puca, malo ljubomore da pomuti mozak. Ček, prešli smo se – nije malo, nego mnogo.

U ovoj sedmici živite sa voljenom osobom film – romantična i strasna ljubavna bajka sa elementima horora, psihološkog trilera, obojena dramom sa primjesama komedije. Možemo to posložiti i ovako: pjevanje, pucanje i plakanje. Jedino što možemo sa sigurnošću da vam kažemo jeste da vam neće biti dosadno. A ni partneru.

Slobodni, u ovoj sedmici će stvarno biti svega i svačega. Iznenađivaće vas, ali ćete i vi umjeti da iznenadite. Muvaće vas, ali ćete i vi oho-ho biti aktivni. Slijede vam neki nagli preokreti i neočekivani počeci.

Hrana. Nakupile se planete u vašem znaku, donijele vam energije na pretek pa sada kod Škorpija imamo dvojake situacije. Ili, nošeni talasom te energije zaboravljate da jedete, šta će vam. Ili pak vrlo energično tamanite sve što stignete. Sa naglaskom na slatkišima.

Zdravlje. Krcka kičma, krckaju zglobovi. Skloni ste i povredama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info