Ribe: Sedmični horoskop za period od 08.11.2021. do 14.11.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Neke situacije na poslu su baš lijepo krenule ili će pak krenuti početkom ove sedmice. To će vam stvarno dati motiv da se još više posvetite onome što vam je bitno. Nemojte se nervirati kada dođe do zastoja i promjena – toga u ovoj sedmici jednostavno mora biti.

Ti zastoji i te promjene mogu vas usporiti na neko vrijeme, zakomplikovati vam poslovne situacije, ali ćete uspjeti da ih prevaziđete. Posebnih problema može biti sa papirologijom i u dogovorima koji su vam od velike važnosti.

Ljubav. „Prilično-neprilična“ sedmica je pred vama. Jer, istovremeno dobijate pozitivne podsticaje od strane voljene osobe i pregršt nekih lijepih dešavanja, ali i nervozu, napetost, ljubomoru, sumnju, mogućnosti za snažne, ali kratkotrajne rasprave.

Obostrana tvrdoglavost, isključivost, inat i nespremnost za otvorenu komunikaciju mogli bi napraviti problem, zastoj ili pak ćutanje u nekim partnerstvima. A šta će vam to? Zar nije jednostavnije da lijepo sjednete i popričate?

Slobodne Ribe, vrlo aktivan period, jer vam ljubavne šanse i ponude dolaze sa više strana. Samo ne treba žuriti, već lijepo odmjeriti šta zaista vrijedi.

Hrana. Malo ste neusklađeni sami sa sobom kada je ishrana u pitanju. Čim ste u društvu, osjećate potrebu za jelom i prija vam sve ono što pojedete. Čim ste usamljeni ili nečim opterećen, nezadovoljni, vaš apetit se u potpunosti zatvara i nije vam ni do omiljenih jela…

Zdravlje. Osjetljivost.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info