Dnevni horoskop za 07.11.2021.

0

Ovan


Druženja će biti brojna, ali naporna i neproduktivna. Shvatićete da u kojekakvim izlascima i zabavama samo gubite vrijeme i energiju. Ne prisiljavajte se na druženje s prijateljima ako vam nije do toga. Ništa bitno nećete propustiti ukoliko ostanete kod kuće. Čak štaviše, trenuci mira i opuštanja danas će vam mnogo pomoći.

Bik


Probudiće se vaša želja za zabavom, izlascima i putovanjima. Manje ćete razmišljati i planirati, a više biti aktivni i željni dinamike. Odlično ćete se snalaziti u situacijama gdje se treba brzo snaći i djelovati. Ako krećete na put, dobro provjerite jeste li ponijeli sve potrebno. Ako ste za volanom, nemojte preticati u saobraćaju.

Blizanci


Bićete oprezni, a ograničavajuće okolnosti prevazići ćete promišljenim pristupom. Nekima je moguća dobra vijest po pitanju imovine ili novčanih dugovanja. U odnosu s partnerom dominiraju napetost i nerazumijevanje pa ćete se svađati oko banalnih stvari. Osjetljivi ste na svaku kritiku, a neki će se ponašati kao da traže povod za svađu.

Rak


Ako vam od ranog jutra stvari krenu u pogrešnom pravcu, biće dobro da odmah promijenite planove. Pripazite kako reagujete u odnosu s partnerom. Mogli biste se zbog nevažne stvari naljutiti na njega i razmišljati o prekidu veze. Ne zalijećite se, jer ćete teško vratiti jednom izgubljeno partnerovo povjerenje.

Lav


Ma koliko brz bio vaš životni ritam, pronađite vremena za opuštanje. U protivnom će vas preplaviti umor i tjeskoba. Intimni trenuci udvoje omogućiće vam da se opustite i u miru razmislite o predstojećim obavezama. Iskažite više povjerenja ukućanima. Ukoliko uložite dodatni napor i malo više razumijevanja, atmosfera će biti ugodnija.

Djevica


Nećete se morati previše truditi kako biste privukli pažnju osobe koja vas zanima. Izgledom i šarmom privlačićete tuđu pažnju pa će se drugi raspitivati o vama. Roditelji će se angažovati oko djece. Zajedničkim snagama rješavaćete probleme, učiti s njima i raditi zadaće. Mogli biste ih savjetovati i u vezi njihovih prvih ljubavi.

Vaga


Život pod stresom mogao bi vas iscrpiti. Moraćete se pobrinuti sami za sebe i ne očekivati od drugih da shvate koliko vam je teško ili da vas zbog toga oslobode dijela tereta. Nakupljeni stres pokušajte izbaciti opuštajućim aktivnostima kao što su čitanje zabavnog štiva ili slušanje omiljene muzike.

Škorpija


Ukoliko se nađete u raspravi s rodbinom, ne ustručavajte se iznijeti mišljenje, ali pri tome budite taktični. Ne dopustite da vas drugi natjeraju da radite ono što ne želite. Iako će vam u ljubavnom odnosu nedostajati prave strasti, zadovoljiće vas kvalitetna komunikacija i lako postizanje dogovora oko bračnih pitanja.

Strijelac


Okolnosti vam idu naruku pa ćete s nevjerovatnom lakoćom iznalaziti rješenja za sve situacije. Zajednički planovi i dobro razumijevanje s partnerom, dodatno će ojačati odnos i uzajamnost. Članovi porodice i prijatelji guraće nos u vaše privatne stvari. Postavite se čvrsto i nemojte im dopustiti da utiču na vaše odluke.

Jarac


Uživaćete u malim stvarima i svemu za šta niste imali vremena. Spoznćete koliko vam znači osoba koja je pored vas. Partner će biti raspoložen za razgovor pa je pogodno vrijeme da nešto predložite i zatražite odgovore na neka pitanja. Dobro raspoloženje i optimizam pomoći će vam da se oduprete svim zdravstvenim tegobama.

Vodolija


Neće vam biti do razgovora, a i drugi će po vašem namrgođenom licu shvatiti da niste raspoloženi. Imaćete osjećaj da niko ne razumije ono što se događa u vama. Nemojte biti toliko nepovjerljivi prema ljudima, jer ćete se nepotrebno zatvoriti u svoj svijet nedostupnosti. Prema večernjim satima bićete bolje raspoloženi.

Ribe


Partner će vam posvećivati mnogo pažnje i u svemu vam nastojati udovoljiti pa su pred vama nezaboravni trenuci ispunjeni nježnošću i romantikom. Pred samcima će se pojaviti nove prilike koje ako odmah i ne ispune sva vaša očekivanja, unose željenu promjenu u ljubavnu svakodnevnicu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info