Bik: Sedmični horoskop za period od 08.11.2021. do 14.11.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Vi ste super, s obzirom na to da su svi oko vas ludi. Ili se pak ludo ponašaju. Čas su korektni, čas drame i prave od komarca magarca. Čas se normalno može komunicirati sa njima i dogovoriti, čas histerišu, mijenjaju planove, hoće-nećkaju se.

A vi stojite na vrh neba i pitate se da li je moguće da sada samo vi funkcionišete normalno, da imate rješenje za sve, da ste stabilni i hladne glave. Pa, ispada da jeste tako. Vi i dalje nastavite da budete normalni, praktični, racionalni. I preguraćete ove dane. I ludake na poslu.

Ljubav. Nekim postupcima ili riječima partner će testirati vaše živce. Ili će vas iznenađivati – nekad pozitivno, a nekad baš i ne. Ako ćemo da branimo drugu stranu, reći ćemo da joj ovih dana nije lako i da bi iz tog razloga mogli da joj progledate kroz prste, pogotovo što sada imate više nego dovoljno mogućnosti baš za tako nešto.

E, ovo sa progledavanjem i povremenim oscilacijama funkcionisaće kod onih koji su suštinski, kao par, dobro. Kod onih koji nisu – imaćete osjećaj da partner konstantno „atakuje“ na vas riječima i postupcima, a vi ćete umjeti da uzvratite.

Slobodni – svaki početak sada vuče strast, ali i veliku težinu.

Hrana. Trudite se da ne pretjerujete ni u čemu, ali to će tokom ove sedmice povremeno biti težak zadatak za vas. Pojačana je potreba za uživanjem u slatkim i slanim zalogajima. U stvari, potrebno vam je opuštanje, a to trenutno pronalazite najprije u hrani…

Zdravlje. Niste loše, ali niste baš ni savršeno. Sve vaš nešto po malo žiga i bolucka, kišete, kašljuckate…

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info