Dnevni horoskop za 04.11.2021.

0

Ovan


Pretjerivaćete sa sumnjama u partnerovu vjernost. Savjeti prijatelja pomoći će vam da situaciju doživite objektivnije, ali ne čekajte da vam oni rješavaju probleme. Na poslu ćete se boriti za svoja prava i suprotstavljati onima koji zarađuju na vašoj muci. Nećete više ćutati nego glasno izražavati svoje mišljenje.

Bik


Nepogrešivo ćete osjetiti koji vam ljudi i situacije pomažu u ostvarivanju ciljeva. Neko će vam otkriti informaciju o temi ili osobi koja vas zanima. Intenziviraće se kontakti s prijateljima i poznanicima koji žive u drugom gradu ili inostranstvu. Izgledan je razvoj novog prijateljstva s osobom suprotnog pola.

Blizanci


Nečiji savjet ili pomoć biće vam od neprocjenjivog značaja. Izlazi vam u susret uticajna osoba oko koje se vrte vaši planovi. Finansije će vam biti u krizi pa je moguće prispijeće zakašnjelog računa ili rate kredita. Ako vam ne pođe za rukom da sputate sklonost ljubomori, održavanje sklada u ljubavnoj vezi postaće zahtjevan zadatak.

Rak


Osjetićete umor i udaljiti se od onih koji vas sputavaju svojim nametanjem. Moraćete paziti kako komunicirate s bližnjima. Prebacivaćete jedni drugima propuste pa bi nervoza mogla kulminirati svađom. Vodite više računa o tome šta jedete. Neka vam doručak bude kaloričan, kako biste lakše podnijeli teret dnevnih obaveza.

Lav


Neki dogovori će se odgoditi ili se uopšte neće ostvariti. Ne računajte na faktor sreće nego učinite sve što možete, kako bi štetnih posljedica bilo što manje. Pratiće vas osjećaj da neke kolege šire tračeve o vama, ali ne nervirajte se ako se radi o nečem nevažnom, jer će ionako vrlo brzo pronaći novu temu.

Djevica


Uživaćete u osjećaju da ste voljeni, a svojim stilom oblačenja izmamićete zadivljene poglede. Elokventnost će vam pomoći da skrenete pažnju na sebe. Daćete sve od sebe da biste zadivili osobu koja uživa određeni status. Vaša svestranost budiće zavist manje sposobnih kolega, ali nemojte se na to obazirati.

Vaga


Ne dopustite da pojedinci utiču na vaše odluke – najbolje je da sami rješavate svoje probleme! Partnerove poslovne preokupacije pridonijeće udaljavanju, ali znaćete uspostaviti ravnotežu u odnosima. Moguće je rješavanje imovinskog stanja, uspješna prodaja nekretnine ili odšteta čiji će iznos biti veći od očekivanog.

Škorpija


Bićete sigurni u sebe, što će vam omogućiti da s više uspjeha privedete posao ili dugotrajne pregovore do kraja. Na vas će se moći računati pa ćete mnogima biti rame za plakanje ili dragocjen savjetnik. Pisanje, prevođenje, usluge i trgovina poslovi su koji donose uspjeh.

Strijelac


Godiće vam opušten način života, ali toga će sada biti najmanje. U žiži ste zbivanja i događaju vam se ključne životne promjene. Zaljubljeni neće nailaziti na prepreke u vezi, a slobodni bi mogli započeti novo poznanstvo. Odazovite se pozivu za druženje, posebno ako ste zanemarili društveni život i zahladili odnose s prijateljima.

Jarac


Pred vama je dan intenzivne komunikacije i planova u koji su uključeni drugi ljudi. Burno ćete proživljavati događaje, a mnogi pripadnici znaka će, radi kvalitetnijeg iskoraka u budućnost, rješavati probleme iz prošlosti koje su dugo gurali pod tepih. Ljubavnom skladu pridonijeće vaša predanost i spremnost na iskren razgovor.

Vodolija


Veći dio dana osjećaćete neraspoloženje i biti malodušni pa će vam tek veče donijeti veselije misli i unutrašnji mir. Naljutiće vas nemarnost i neodgovornost kolege koji će se ponašati kao da nije svjestan svojih postupaka. Odvojite posao od privatnog života i ne dopustite da stres i zabrinutost utiču na odnose s najbližima.

Ribe


S partnerom ćete provoditi lijepe trenutke, a oni u dugim vezama razgovaraće o braku. Ni na poslovnom planu nećete biti bez uspjeha. Slučajan susret ili poslovni razgovor mogli bi krenuti u neočekivanom smjeru. Iznenadiće vas vaša spremnost da se otvorite nepoznatoj osobi i da joj ispričate povjerljive informacije iz svog života.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info