Dnevni horoskop za 03.11.2021.

0

Ovan


Vodite više računa o svojim troškovima i na vrijeme plaćajte račune. Dobar izvor dodatnih prihoda biće honorarni rad. Neke okolnosti i situacije iz prošlosti ponovno će dobiti na značaju. Pristupićete im odlučnije i mudrije, jer ste ipak mnogo toga naučili na greškama.

Bik


Štagod danas budete radili, ljudi će vas zapaziti i steći o vama lijepu sliku. Imaćete osjećaj da ste među pravim ljudima i da se krećete u dobrom pravcu. Potvrdu svoje ljubavi dobićete na način koji ste dugo priželjkivali i to će vas primiriti u vašim sumnjama. Ukoliko trebate podići neke formulare ili izvaditi dokumente, prepreka neće biti.

Blizanci


Nerado ćete otvarati vrata poznatima ili se izolovati od drugih uz pomoć telefonske sekretarice. Previše buke i razgovorljivih osoba moglo bi vam ići na živce. Opuštaće vas radovi u kući, spremanje i čišćenje, a nije isključeno da pri tome ne pronađete zametnutu stvar koju ste još donedavno bezuspješno tražili.

Rak


Pred vama je dan intenzivne komunikacije i planova u koji su uključeni drugi ljudi, a moguće je i putovanje u većem društvu. Burno ćete proživljavati neke situacije, a mnogi će radi kvalitetnijeg iskoraka u budućnost rješavati probleme iz prošlosti. Držaćete do svog izgleda pa će mnogi hvaliti vaš način odijevanja ili novu frizuru.

Lav


Ljubavni problemi još uvijek su mogući. Ali, sve zavisi od vaše sposobnosti da kontrolišete sebe i objektivno razmislite o onome što želite postići svojim djelima i na koji način. Izuzetno će vam goditi šetnje i društvo koje vas neće opterećivati problemima. Pripazite na probavu, izbjegavajte ljutu i prženu hranu.

Djevica


Lakše ćete ostvariti svoje ljubavne želje, upoznati privlačnu osobu ili proživjeti nezaboravne trenutke uz svog partnera. Putovanja i nova poznanstva neki će iskoristiti u poslovne svrhe ili doći do korisnih saznanja. Ako surfate internetom, mogli biste naići na stranicu duhovnog sadržaja i to će vas jako zainteresovati.

Vaga


Dinamika i užurbanost obilježiće dan. Ni uz najbolju volju nećete imati vremena zadovoljiti sve svoje raznovrsne interese i potrebe. Nećete paziti koliko novca imate u novčaniku i tek će vas minus na bankovnom računu upozoriti da bi bilo pametno zaustaviti se. Pažnju koju vam neko posveti nemojte odmah tumačiti kao zaljubljenost.

Škorpija


Bićete osjetljivi i tankih nerava pa izbjegavajte ljude i situacije koji vas mogu iznervirati. Radna okolina ispunjena je užurbanošću, a količina posla prevelika da biste imali vremena za razmišljanje o porodičnim stvarima. Ali, nakon radnog vremena pokušajte najmilijima nadoknaditi propušteno. Pripazite na probavu i pazite šta jedete.

Strijelac


Zaokupljeni ste svakodnevnim obavezama i poslovnim promjenama. Očekuju vas novi trenuci vezani za imovinska pitanja, potpisivanje ugovora ili novi posao, ali kroz sve to pratiće vas nerviranje i nesporazumi. Samci će okrenuti novu ljubavnu stranicu. U vaš život neočekivano će ušetati nova osoba i zaokupiti vaše misli.

Jarac


Nećete ništa trpiti, a ni podnositi. Životne okolnosti približiće vas kraju nekih situacija i odnosa, a iskoristićete ih da biste odlučno krenuli u sasvim novom pravcu. Vijest koju ćete primiti porukom ili mejlom podstaknuće vaše nade. Romantičan susret dogodiće se na mjestu zaštićenom od znatiželjnih pogleda.

Vodolija


Bićete zaposleni u svom domu. Pojedinci će organizovati selidbu, a uvijek će vas negdje dočekati i neki poslić. Zateći će vas nenajavljena posjeta ili poziv. Ne odlučujte se na razgovor s bliskim osobama osim ako niste spremni razumjeti i prihvatiti njihove stavove. U protivnom bi moglo doći do svađe i neugodnih situacija.

Ribe


Bićete spremni na akciju u svakom trenutku pa će vas dosada zaobići u širokom luku. Spretno ćete se nositi s poslovima koji su povezani s trgovinom i radom sa strankama, biti dobro informisani i korak ispred konkurenata. Možda ćete poslove obavljati s osobama iz porodičnog kruga ili putem njih doći do obećavajućih prilika.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info