Rak: Sedmični horoskop za period od 01.11.2021. do 07.11.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Početne faze u dogovorima ili u obavljanju bilo koje poslovne obaveze mogu biti obojene nervozom, pritiskom ili velikim preprekama. Međutim, i pored napora i komplikovanosti, koje sada ne možete da izbjegnete u prvom momentu, ipak je uspješan period ispred vas, jer vam daje šansu da konačnica bude po vašem ukusu i zadovoljavajuća.

Budite organizovani i fokusirani na svoje dnevne obaveze – ne preskačite ih i ne ostavljajte za drugi put. Koncentracija vam je nešto lošija u ovoj sedmici. Postoji mogućnost grešaka.

Ljubav. Nešto što nije riješeno, izrečeno ili dovršeno do kraja, naročito kod Rakova u bračnim zajednicama i dužim emotivnim pričama, u ovoj sedmici može izaći na dnevni red i donijeti opterećenje.

Generalno gledano, tranzit planeta kroz znak Škorpije i vaše polje ljubavi i uživanja daje vam mogućnost da partneru i vama prijaju ovi dani, ali ipak je sve ovo obojeno nekim pritiskom i težinom. Možda je to težina svakodnevnice, a možda i težina koju oboje nosite u sebi.

Slobodni Rakovi, kreni-stani situacija kod vas. Dešavanja ima, ali vam se ona daju na kašičicu ili vi ne možete u potpunosti da se opustite.

Hrana. I sami znate da vaš apetit zavisi od vašeg raspoloženja, a ono će u ovoj sedmici biti jako promjenjivo. Generalno gledano, trebalo bi da izbjegavate teške sosove i začine, peciva od bijelog brašna i da umanjite unos slatkiša.

Zdravlje. Uglavnom sitnije tegobe. Zdravstvena situacija je krenula nabolje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info