Djevica: Sedmični horoskop za period od 01.11.2021. do 07.11.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Vaše polje komunikacije, pokreta, kraćih putovanja, seminara, dogovora jako je naglašeno tranzitnim Suncem i Marsom, a od vikenda je tu i vaš vladar Merkur. Period koji je pred vama donosi vam užurbanost, brz tempo dešavanja i promjene koje će od vas zahtijevati posvećenost i fokusiranost.

U ovoj sedmici ćete imati problem sa organizacijom obaveza. Koliko god vi željeli da postignete sve, to će biti nemoguće za izvesti. Odnos sa kolegama i saradnicima može biti naporniji nego inače.

Ljubav. Čas lijepo, čas baš i ne. Period jeste šaren u vašim partnerstvima, ali sa više truda i posvećenosti možete ga skockati da ugodite i voljenoj osobi i sebi. U danima oko mladog Mjeseca, neke neprijatne priče mogu biti pokrenute.

To može biti nešto o čemu ste već razgovarali ranije sa voljenom osobom pa niste došli do rješenja, a mogu biti i tajne i sumnje – bilo da se vezuju za voljenu osobu ili za vas. Vi lično ulazite u period kada ćete biti skloni tome da krijete, ali i da otkrijete sve ono što partner eventualno čuva samo za sebe.

Slobodni, više osoba je zainteresovano za vas. Koliko ste vi zainteresovani – zaista je upitno.

Hrana. Svoju ishranu u ovoj sedmici pojačajte povrćem, naročito celerom, mrkvom, kukuruzom, kupusom. Biljna vlakna su vam neophodna za pravilan rad želuca pa u obzir dolaze i raznovrsne integralne žitarice. Umanjite unos mesa, a ribu možete jesti u neograničenim količinama.

Zdravlje. Problemi sa varenjem, leđima i urogenitalnim traktom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info