Blizanci: Sedmični horoskop za period od 01.11.2021. do 07.11.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U vašem polju obaveza, odnosa sa kolegama i poslovne svakodnevince smjestili su se Sunce i Mars, a krajem sedmice tu ulazi i vladar vašeg znaka, Merkur. U redu, sve ovo govori o posvećenosti poslovnom segmentu, o prilikama koje jesu tu i intenzivnim dešavanjima u ovom sektoru.

Međutim, napeti aspekti od strane Saturna, velikog kočničara, i Jupitera, koji u ovom trenutku služi samo kao lijevo smetalo, govore da će se od vas zahtijevati mnogo, da ćete biti opterećeni poslom i odnosom sa saradnicima.

Ljubav. Nadamo se da ste period koji je iza vas i koji će potrajati još koji dan u ovoj sedmici iskoristili na pravi način – uživali sa partnerom, riješili neke nedoumice, posvetili se jedno drugom i zajedničkim pitanjima koja su vam od važnosti.

Jer, uskoro ulazite u truckavu zonu, zonu u kojoj se mogu javljati problemi i, takođe, zonu u kojoj će vaš poslovni segment jako uticati na vašu svakodnevnicu sa partnerom, jer će vam donositi nervozu i osjećaj pritiska.

Slobodni Blizanci, emotivni interes postoji, ali postoji i nemir povodom osobe koja vam se dopada i sa kojom se nešto pokrenulo. Moguć zastoj u komunikaciji.

Hrana. Možete nabaciti tokom ove sedmice poneki kilogram… To i nije toliko strašno, ide zima, treba jačati imunitet, ali ipak gledajte da ne pretjerujete sa slatkišima, tijestima, konzerviranom hranom. Pogotovo što u ovoj sedmici možete povremeno imati probleme sa varenjem.

Zdravlje. Respiratorni sistem je i dalje posebno osjetljiv. Stariji – sklonost aktiviranju hroničnih tegoba.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info