dm: Najtraženija maskara i korektor od sada po još povoljnijoj cijeni

0

Kada je u pitanju šminka, određeni proizvodi često su popularniji u odnosu na druge pa, samim tim, logično je i da su cjenovno skuplji. Međutim, to ne mora uvijek da bude pravilo – u dm prodavnicama možete pronaći ultra popularne proizvode po #UVIJEKPOVOLJNO cijenama, a pažnju nam je privuklo sljedećih pet.

Najpopularnija maskara na svijetu


Društvena mreža TikTok proslavila je ovu maskaru rezultatima koji su izgledali kao da je riječ o fotošopu (da, toliko je dobra) i bila je rasprodana gotovo svuda početkom godine, a što sasvim dovoljno govori o njenoj popularnosti.

Sada se ponovo može naći, a ako je budete koristile pripremite se da uživate u njenoj dugotrajnosti i raskoši. Maybelline New York Sky High maskaru potražite u najbližoj dm prodavnici po #UVIJEKPOVOLJNO cijeni od 15.25 KM.

Savršeni puder


S pravom se može reći kako je ovo jedan od najboljih tečnih pudera koji se trenutno mogu pronaći na tržištu. Zapravo, gotovo pa je revolucionaran. Zašto? Iz jednostavnog razloga što se radi o veoma laganoj, ali veoma postojanoj, formuli sa srednjom do potpunom pokrivenošću koja koži omogućuje da diše.

Pogodan za sve tipove kože, L’Oréal Paris Infaillable 24H Fresh Wear puder ima i zaštitni faktor, a što je još jedna velika prednost. Potražite ga u dm-u po sniženoj cijeni od 22.95 KM.

Najbolji korektor na svijetu


Ukoliko koristite korektor, onda vjerovatno znate kako je Maybelline New York Instant Eraser Anti Age korektor apsolutni prvak. Šta je to što ovaj korektor čini najboljim? Prije svega, njegova lagana tekstura, a koja istovremeno ima veoma visoku pokrivnu moć.

To je prilično rijetko postići u jednoj formuli – često su korektori sa visokom pokrivnom moći teži te imamo osjećaj kao da nam je lice “zacementirano”. Dostupan je u osam fantastičnih nijansi, a vi ga možete nabaviti u dm prodavnicama po cijeni od 11.95 KM.

Fantastični sjaj za usne


Trenutno punije usne, nakon samo jednog poteza štapićem sjaja za usne? Da, moguće je! Maybelline New York Lifter Gloss prvi je sjaj za usne obogaćen hijaluronskom kiselinom.

Formula je takva da nakon nanošenja vidljivo izravnava površinu usana i naglašava njihove konture, ostavljajući usne intenzivno hidratiziranima, sa visokim sjajem i punijim izgledom, bez ljepljivog osjećaja na njima. Dolazi nam sa većim aplikatorom što znači da sjaj možete nanijeti samo u jednom potezu (kao što i rekosmo na početku). Pronađite ga u najbližoj dm prodavnici po cijeni od 17.85 KM.

Prekrasna paleta boja


Tokom jesenje sezone, u pravi plan nam izbijaju nježne i tople boje, kako u prirodi tako i kada je riječ o trendovima šminkanja. Upravo iz tog razloga, L’Oréal Paris Emotions Nude paleta sjenki za oči i obraze odličan je izbor za ovu jesen.

Riječ je o šesnaest toplih nude nijansi koje možete koristiti kao sjenku ili rumenilo, a koje imaju svjetlucav, sjajan i mat finiš. Dizajnirana da pruži topao i privlačan dnevni i večernji look, ova prekrasna paleta boja dostupna je u dm prodavnicama po cijeni od 30.45 KM.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info