Ribe: Sedmični horoskop za period od 25.10.2021. do 31.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Dobijate obećanja ili prijedloge – sve ovo vas raduje, ali niste sigurni koliko će od toga biti ostvareno, a koliko će ostati samo na praznim pričama. Čak i ako se ne ostvari sada, doći će do vas ponovo kao realnost u narednim mjesecima.

U svakom slučaju, najave koje sada stignu do vas biće ostvarene, prije ili kasnije. U ovoj sedmici poslovni segment će vam donijeti više opuštenosti i bolju atmosferu. Ne znači da ćete imati manje obaveza, može da se desi da ih imate čak i više. Ali će se one jednostavnije obavljati.

Ljubav. Nije vama lako sa vašim mislima, vašim opterećenjima i razmišljanjima. Sve se nakupilo u glavi i srcu i pritišće vas. A odnos sa partnerom u ovoj sedmici može biti korektan, može se doći do zadovoljavajućeg funkcionisanja i do neke forme mira u vama.

Bar trenutno, nemate pravih razloga da opterećujete sebe odnosom u kojem ste. Vas dvoje ste dobro, povezani jedno sa drugim i neodvojivi.

Slobodne Ribe, kroz poslovni segment ili kroz neka javna, društvena okupljanja stoje zanimljivi kontakti. Međutim, isto tako, u vašim mislima i dalje postoji opterećenost prošlošću – ona je još uvijek živa, prisutna i dosta vas koči.

Hrana. Potrebne su vam zdrave kalorije – one iz mesa, ribe, jaja, mliječnih proizvoda, povrća i voća. Ne one iz čipseva, štapića, brze hrane, slatkiša, čokoladica, kolača. Vašoj probavi izuzetno će prijati banane, smokve, suvo grožđe i šljive.

Zdravlje. Lakše prehlade.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info