Ovan: Sedmični horoskop za period od 25.10.2021. do 31.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Vuče se vaš mučeni vladar Mars po posljednjim stepenima znaka Vage – oslabljen, ugruvan, kočen i sputavan pa zbog svega toga s jedne strane nervozan, a sa druge i dalje sa vizijom u glavi i dalje sa šansama i dalje sa prilikama za dobre dogovore.

I idu ti dogovori sporo, kao što sporo ide i papirologija i svaki vid dozvola – ali ide. Ne baš savršeno razumijevanje sa nadređenima. Novca u ovoj sedmici ima, ali on na neki čudan način uvijek uspijeva da pronađe put i pobjegne vam iz novčanika.

Ljubav. Još jedna sedmica u kojoj odnos sa voljenom osobom može krenuti nekim neželjenim tokom. I partner i vi ste nervozni i napeti – možda ne zbog vašeg odnosa nego zbog drugih situacija, okolnosti, osoba – ali baš iz tog razloga valja se truditi da stvari ne odu u nekom bezveznom pravcu.

U ovoj sedmici može biti prekida ili dubljih raskola u nestabilnim emotivnim pričama (kod nekih će to biti zbog tajnih priča i dešavanja) ili onima koje su već odavno „odsvirale svoje“, ali se nekim čudom još drže.

Slobodni Ovnovi, ima prostora i za dašak prošlosti i za zanos i za platonske priče i za avanture. Ko šta voli – nek’ izvoli.

Hrana. Mars na posljednjim stepenima znaka Vage pokazuje veliku energetsku istrošenost. Posebno će vam prijati meso i mesni proizvodi, posebno će vam prijati jaki začini. Pokušajte da u drugom dijelu sedmice uvrstite više svježeg povrća i voća, ribe.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro, mada je prisutna velika količina umora, mentalnog i fizičkog.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info