Dnevni horoskop za 21.10.2021.

0

Ovan


Pred vama je jedan, pun dobrog raspoloženja i mnoštva dešavanja, dan. Jedino na šta biste trebalo da obratite pažnju jeste nervoza, koja će vas povremeno hvatati. Ne požurujte ni druge, ali ni sebe. U emotivnom segmentu – partner vam pokazuje više pažnje.

Bik


Odlične okolnosti u poslovnom segmentu. Odnos sa kolegama i saradnicima funkcioniše bez ikakvih problema. Obratite pažnju na papirologiju, moguća su manja nerviranja zbog nekih dokumenata. Vaši strahovi, kada je voljena osoba u pitanju, su bezrazložni.

Blizanci


Prilično ste odlučni i puni inicijative kada je poslovni segment u pitanju. Vaš nastup je dosta samopouzdan i sada zaista možete napraviti neke preokrete i pokrenuti situacije koje su vam važne. U emotivnom segmentu, otvoreno ćete pokazati partneru koliko vam je stalo do njega.

Rak


Potrudite se da u svemu što budete radili danas budete odlučni, ali smireni. Ne dozvolite da vas neke situacije izbacuju iz takta i nemojte dozvoliti sebi burne reakcije. Partner vam može zamjeriti što previše vremena provodite u poslovnim obavezama – osjeća se zapostavljeno.

Lav


Imate dobre planove, ali trenutno ne možete da ih uklopite u situaciju koja se dešava u poslovnom okruženju. Tražićete način da neke stvari premostite i ipak dođete do onoga što želite. Pomalo ste napeti kada su kontakti sa suprotnim polom u pitanju.

Djevica


Danas nastupaju neke promjene u poslovnom okruženju koje vam baš i ne idu naruku. Pokušavaćete da pronađete neko rješenje za postojeću situaciju, ali je pitanje koliko ćete biti uspješni u svemu ovome. Partner vas nervira nekim svojim ponašanjima ili zahtjevima. Pokušajte da iskulirate.

Vaga


Neko vam u poslovnom segmentu predlaže stvari za koje niste sigurni da li da ih prihvatite, jer se kose sa vašim uvjerenjima. Ipak, svjesni ste da možete profitirati pa ćete baš biti neodlučni šta da uradite. Tajna komunikacija sa osobom koja, vjerovatno, nije slobodna. Priželjkujete emotivni susret i realizaciju.

Škorpija


Dosta ste toga uspjeli da završite i odradite, ali vi lično niste zadovoljni ni svojim učinkom niti rezultatima. Zbog svega ovoga bićete nervozni prema kolegama i postaviti se prilično odbijajuće. Ni emotivni dio vam danas ne pruža potrebno zadovoljstvo. Osjećate se uskraćeno.

Strijelac


Bukvalno na mišiće ćete izvući jedan dogovor, ali to vam neće smetati da zasluženo uživate u svojoj “maloj pobjedi”. Sve što radite danas, radite uz težinu, ali završavate uspješno pa nemojte odugovlačiti i oklijevati. Potrebno vam je da se neko angažuje oko vas, jer vi ne želite da napravite prvi korak.

Jarac


Lični i poslovni segment su danas u blagom neskladu. Moguće je da ćete neke poslovne obaveze prolongirati da biste posvetili dovoljno vremena onome što je vama od ličnog prioriteta, a može biti vezano za nekog od članova porodice. Promjenjivo raspoloženje u odnosu sa voljenom osobom.

Vodolija


Razmišljate na jedan način, ali djelujete na potpuno drugačiji pa ni vama samima nije jasno zašto poneki put povučete potez koji je u potpunosti suprotan od onoga što ste planirali. Neki put mi nemamo uticaja na ono što radimo već nas sudbina sama vuče na onu stranu na koju je potrebno. Prepustite se dešavanjima.

Ribe


Odlični momenti u poslovnom segmentu. Dobre ideje i velika mogućnost realizacije. Funkcionišete na taj način da pokrećete i aktivirate ljude oko sebe. Prava liderska pozicija. Velika žudnja, velika emotivna neispunjenost – potrebno vam je da što prije nađete utjehu u zagrljaju osobe koju volite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info