Dnevni horoskop za 20.10.2021.

0

Ovan


Nakon što dnevne obaveze privedete kraju, pronalazićete zadovoljstvo na kafi s prijateljima, u razgledanju gradskih izloga, a postoje veoma velike šanse i da obnovite garderobu. Nekome ćete nešto pokloniti ili ćete vi primiti poklon. Brat ili sestra će vam nešto važno saopštiti.

Bik


Popodnevni i večernji sati biće puni romantičnih iznenađenja. Ljubav će biti u prvom planu, zahvaljujući Venerinom uticaju. Razveseliće vas poziv na druženje ili ljubavna poruka. Idućih dana vaše ljubavne šanse kod simpatije biće sve veće pa ćete moći dati oduška svojoj zaljubljenosti.

Blizanci


Poslovne probleme snalažljivo ćete zaobilaziti. Bićete zadovoljni sobom, što će biti preduslov za skladne međuljudske odnose. U razgovoru s prijateljem svoj intimni problem ćete vidjeti u drugačijem svjetlu pa ćete se bolje snalaziti u ljubavnim odnosima. Mogli biste kupiti laptop ili novi mobilni telefon.

Rak


Na poslu ste izloženi velikom pritisku i dobijate zaduženja za koja smatrate da im niste dorasli. Da niste u pravu, uvjerićete se kad u praksi primijenite stečena znanja. Aktivan način života povoljno utiče na vaše zdravlje, a druženje s prijateljima opušta vas psihički.

Lav


Najmanje ćete misliti o poslu, a najviše o zabavi. Druženje s vama biće zabavno, a prijatelje ćete znati utješiti i dati im pravi savjet. Bližnji će se truditi da vam ugode i ispune vaša očekivanja. Polučićete uspjeh u poslovnim pregovorima. Ukoliko je pred vama izlazak s osobom koja vam se sviđa, bićete srećni i uzbuđeni.

Djevica


Obavljaćete razne kućne popravke, uljepšati stambeni prostor, ali pri tome i potrošiti pozamašni novčani iznos. Ako ste u vezi, razlike u karakterima doći će do izražaja, a nijedno od vas neće biti spremno na ustupke. Nesporazumi će naročito buknuti idućih dana pa već danas rješavajte ono što je problem u vezi.

Vaga


Porast samopouzdanja omogućiće vam da se oslonite na sebe i manje zavisite od drugih. Partneru ćete dati mudar savjet vezan za njegovu poslovnu ili finansijsku problematiku, na čemu će vam biti zahvalan. Ako negdje putujete, nemojte dopustiti da vas shrva umor. Pomoći će vam češće pauze u vožnji.

Škorpija


Bićete puni planova, profesionalnih, društvenih, ali i ljubavnih. Bićete spretni i snalažljivi pa ćete brže i lakše nekoga osvojiti. Tražićete podršku ili mišljenje ljudi od povjerenja, onih na uticajnom položaju i to će vam polaziti za rukom. Na poslu su moguće napetosti i nesporazumi sa šefom.

Strijelac


Porodični odnosi iziskuju više pažnje. Nemojte izbjegavati kućne obaveze. Pomozite roditeljima ili bračnom partneru ako su opterećeni. Pojavi li se u vašem životu neko iz ljubavne prošlosti, stara osjećanja opet bi mogla planuti. Međutim, takav odnos, sudeći po Venerinom uticaju, neće proći bez određenih problema.

Jarac


Bićete uspješni u učenju, komunikaciji i snalaženju u nepoznatim situacijama. I u ljubavi vam kreće nabolje. Planetarni uticaji otvaraju priliku za novo poznanstvo idućih dana ili poziv na putovanje s romantičnim predznakom. Na poslu su moguće povećane obaveze koje nikako nećete moći izbjeći.

Vodolija


Povoljne okolnosti pojaviće se kad najmanje budete očekivali pa ne gubite vjeru u dobar ishod. Uz malo truda pronaći ćete izlaz iz ljubavnih i poslovnih problema i nove puteve prema boljoj ljubavnoj budućnosti. Više ćete se baviti djecom, možda otići na roditeljski sastanak ili upisati dijete na neki edukativni kurs.

Ribe


Selidba, građevinski radovi ili uređivanje enterijera neće se odvijati po zamišljenom scenariju, a dodatno će vas nervirati i nepredviđeni troškovi. Partner će vam za nešto prigovarati pa će se u odnos uvući napetost. Ako ste u vezi, mogli biste dobiti bračnu ponudu ili razmatrati mogućnost zajedničkog života u drugom gradu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info