Dnevni horoskop za 19.10.2021.

0

Ovan


Iako ste oprezna osoba s izraženom intuicijom to neće sprečavati druge da vas pokušaju iskoristiti za svoje ciljeve. Moguće su konfuzne situacije u poslovnom i privatnom životu. Preispitajte sebe i svoje postupke, kako poslije ne biste zažalili zbog odluka donesenih u trenucima slabosti. Moguće su naznake ljubavne avanture.

Bik


Imaćete prilike za zaradu davanjem instrukcija ili prevođenjem. Neke očekuje putovanje u inostranstvo, doškolovavanje, seminar. Uspješno ćete izaći nakraj s finansijskim problemima te ćete podmiriti dugove. Izborite se za željeni ljubavni status – partner očekuje više vaše inicijative. Nema razloga da tako i ne postupite.

Blizanci


Trudićete se da proniknete u tuđe namjere i zbog toga ćete biti korak ispred drugih. Intuitivno ćete izbjeći greške i na vrijeme ćete reagovati u osjetljivim situacijama. Može se dogoditi da dobijete neko nasljeđe, riješite sudski spor ili upravljate novcem drugih. Neke očekuje romantični susret ili rješavanje nesuglasica s partnerom.

Rak


Skloni ste da tuđe probleme doživljavate kao svoje pa neće čuditi ako se zbog toga počnete loše osjećati. Bićete osjetljivi i na partnerove dobronamjerne savjete. Ako se bavite bilo kakvom fizičkom aktivnošću, budite oprezniji, jer Mjesečev uticaj upućuje na povećanu mogućnost nezgoda ili nespretnih pokreta.

Lav


Samoća će vas ispunjavati nemirom pa je poželjno da budete što više okruženi ljudima. Nemojte se pretjerano iscrpljivati poslom, radite onoliko koliko se od vas traži. Dopustite da vas ponesu osjećanja, potražite smisao u stvarima koje su vam nekad činile zadovoljstvo, a na koje ste vremenom zaboravili.

Djevica


Dan će biti ispunjen mnoštvom sitnih obaveza od kojih nećete bježati, nego ih odraditi kako treba. Na pomolu je iznenađenje koje bi vas moglo ostaviti bez daha pa čak i usmjeriti vaš ljubavni život u novom pravcu. Nije isključeno da baš danas počnete s novom vezom i to s osobom u koju ste duže vrijeme zaljubljeni.

Vaga


Kućna zbivanja oduzeće vam većinu slobodnog vremena. Svakodnevni poslovi ili renoviranje stambenog prostora biće uzrok povećanih novčanih troškova. U ljubavi se situacija mijenja nabolje, ali neke odluke na kojima vaš partner insistira nisu vam po volji. Ako slutite da vam kolega radi iza leđa, uz nečiju pomoć spriječićete njegove namjere.

Škorpija


Bilo da su u pitanju privatni ili poslovni odnosi, ostvarivaćete planove bez mnogo truda. Bitne promjene zahvatiće područje karijere pa ćete se pribojavati za svoje radno mjesto. Ipak, pred vama se otvara odlično poslovno i ljubavno razdoblje pa nema mjesta strahovima. Neko će vam nešto bitno saopšiti putem elektronske pošte ili poruke.

Strijelac


Dan je dobar za putovanja, posjetu rodbini, ali i za učenje. Porodično zajedništvo još više će ojačati. Svemu tome pridonijeće vaš smisao za ustupke. Površno poznanstvo sa zanimljivom osobom moglo bi se brzo pretvoriti u nešto više.

Jarac


Bićete skloni trošenju vremena i energije na brojne, različite aktivnosti. Nemojte početi s previše obaveza odjednom, jer su male šanse da ih sve završite. Slobodni se mogu naći u centru ljubavne avanture koja bi mogla ostaviti značajnijeg traga. Ono što je započelo kao flert, brzo bi se moglo pretvoriti u nešto snažnije i dublje.

Vodolija


Biće vam potreban miran kutak u kojem ćete se povući pred napornim osobama. Razmišljaćete o onome što vam se događa i pronaći najbolje rješenje za probleme. Zbog slabe koncentracije trebaće vam više vremena da se fokusirate na bitno. Predveče ćete se osjećati bolje, a tome u prilog idu i zanimljiva ljubavna zbivanja.

Ribe


Dan će početi ubrzanim tempom pa ćete u trku hvatati korak s događajima. Imaćete uspjeha u osvajanju te vođenju poslovnih pregovora. Neko će vam uručiti nagradu ili pohvalu za minuli rad ili ćete obaviti razgovore vezane za unapređenje ili novo radno mjesto. Mlađi će veče provesti u ugodnom društvu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info