Ovan: Sedmični horoskop za period od 18.10.2021. do 24.10.2021.

0

Posao. Teška poslovna sedmica je pred vama i možete da imate puno kočnica i nestabilnosti na svim poljima u narednom periodu. Sve ukazuje na to da vam neće biti lako da se prilagođavate novim poslovnim zahtjevima i da ćete imati dosta problema sa nadređenima.

Moguće je da ćete osjećati i veliku dozu nekog bijesa, nezadovoljstva i da će vas dosta toga opterećivati. Mogući su i manji sukobi sa autoritetima, ali i neslaganja i nerazumijevanje sa kolegama i saradnicima. Ova sedmica je povoljna ukoliko imate u planu rješavanje nekog imovinskog pitanja, nasljedstva, kredita, jer u tom slučaju možete da očekujete pozitivne promjene na polju posla.

Povedite više računa o komunikaciji sa drugima, jer u narednom periodu vaša poslovna situacija više zavisi od drugih nego od vas. Nije vam dobar period za započinjanje nekog novog posla, traženje povišice ili upuštanje u neke nove poslovne poduhvate.

Ljubav. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja sa nekom osobom koju već poznajete odranije. Moguće je da je vama generalno teško sada da pokažete otvoreno svoja osjećanja i da vas dosta toga opterećuje.

Možete da budete skloni i tome da nekako bezglavo, na bazi strasti, ulazite u nove veze tako da ćete imati probleme i zbog toga što birate partnere po pogrešnim parametrima na neki način. Brzopletost u ljubavi vas vodi do pogrešnih izbora u toku ove sedmice.

Ako ste već u vezi ili braku, mogući su veći problemi sa ljubomorom, nepovjerenjem i odnos sa voljenom osobom može da vam postane veoma buran zbog toga. Pred vama je sedmica koja vam generalno donosi razne preokrete na ljubavnom polju. Bilo bi pametno da spustite loptu i da ne reagujete uvijek na prvu, jer možete izazvati nepotrebne svađe.

Zdravlje. Na polju zdravlja u narednom periodu imate velike izvore energije i jaku moć regeneracije. Sve ukazuje na to da ćete biti jako zadovoljni situacijom kada je u pitanju zdravstveno polje. Imate puno snage, vitalni ste i bavljenje sportom vam mnogo znači i prija u ovim danima.

Možete da očekujete da ćete uspjeti konačno da riješite manje probleme sa zdravljem koje ste imali u prošlosti. Na ovom polju je sudbina maksimalno na vašoj strani i nemate predispozicije za bilo kakve veće probleme.

Možete da očekujete jednu povoljnu sedmicu u kojoj ćete se najbolje osjećati kada ste aktivni, kada se krećete, trenirate, trčite i kada ste okrenuti reakreaciji i bavljenju sportom. Iskoristite ovaj period da svoju formu poboljšate i da budete posvećeni redovnim treninzima. Bilo bi pametno da fizičku aktivnost uvrstite u svoj svakodnevni život.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info