Lav: Sedmični horoskop za period od 18.10.2021. do 24.10.2021.

0

Posao. Nastupa dobra sedmica za mogućnost da se maksimalno posvetite svom poslu. Možete da očekujete da ćete da budete dobro organizovani, vrijedni i da ćete imati novu volju i energiju koja će vam prijati i donijeti dodatnu motivaciju da se poslovnom polju posvetite malo više nego što je to do sada bio slučaj.

Sve ono što ste možda odlagali ili vam se prosto nije dalo da završite, konačno završavate kao od šale. Jako vam je povoljan period i ako se bavite privatnim poslom. U tom slučaju je moguće poboljšanje finansija i neke lijepe vijesti koje će vam na ovom planu biti jako značajne.

Važno je da budete spremni da se borite za svoj uspjeh i sigurno ćete uspjeti da ga ostvarite! Možete da očekujete i podršku porodice oko posla pa čak i da započnete biznis baš sa nekim od članova porodice ili pak bliskih prijatelja.

Ljubav. Na ljubavnom polju vam slijedi faza u kojoj ćete željeti da sve bude mirno, uređeno i po pravilima. Sada se najbolje osjećate ako ste u dugoj vezi ili braku, odnosno ako pored sebe imate osobu koja vam pruža stabilnost i kojoj maksimalno vjerujete kada je u pitanju vaše emotivno polje.

Spremni ste da se posvetite svojim osjećanjima i da partneru pružite sigurnost koja mu je pored vas svakako bila potrebna. Vi ste generalno zaštitnički nastrojeni i hrabri kada su u pitanju ljubavne odluke. Kada volite vrlo ste strastveni pa možete da očekujete jedan lijep period u kojem odnos sa voljenom osobom može da napreduje.

Ako ste slobodni, sada ćete prije biti osvojeni nego što ćete vi osvajati ili praviti prve korake u ljubavi. Niste spremni za inicijativu iako ste generalno jako samopouzdani i vrlo lako prvi krećete u akciju.

Zdravlje. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas period u kojem možete da imate manje zdravstvene probleme. Ova sedmica vam donosi manji pad energije povremeno pa je važno da se odmarate.

Kod vas sada mogu da budu naglašeni problemi sa nervnim sistemom pa je jako važno da izbjegavate stres i da se potrudite da budete maksimalno posvećeni zdravom životu, smireni i da minimalizujete bilo kakvu mogućnost za stvaranje nekih novih problema. Pored toga, mogući su i manji problemi sa stomakom, organima za varenje, ali i sa bubrezima i bešikom.

Ukoliko ste već imali slične tegobe, sada je vrijeme da posjetite doktora. Generalno gledano, čuvajte zdravlje tokom ove sedmice, jer ćete biti nešto osjetljiviji nego prije. Bilo bi dobro i da odradite detaljne analize, pogotovo ako već dugo to niste radili.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info